Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, už nějakou dobu me trápí krční pater (u dr jsem byla, MR v poradku, jednou horší pak zas chvíli klid. Teď zas horší. Nejhorší je, ze v lednu jsem byla cvicit, ze zacnu neco dělat, ale bohužel jsem si natahla neco na krku a od te doby mám divny pocit v oblasti mandli (pocit na zvraceni). Na orl jsem byla a taky se nic nezjistilo. Muže to byt od té krční páteře?🤔
@mon222 píše:
Ahoj holky, už nějakou dobu me trápí krční pater (u dr jsem byla, MR v poradku, jednou horší pak zas chvíli klid. Teď zas horší. Nejhorší je, ze v lednu jsem byla cvicit, ze zacnu neco dělat, ale bohužel jsem si natahla neco na krku a od te doby mám divny pocit v oblasti mandli (pocit na zvraceni). Na orl jsem byla a taky se nic nezjistilo. Muže to byt od té krční páteře?🤔
Já myslím že ano, mam něco podobného…zrovna dneska jsem byla u doktora s bolestí páteře. Pěkně se mi to zhoršilo a je mi opravdu divné. Mimo jiný mi pri otáčení hlavou zjistil že s ní nemůžu plně hýbat do stran. Mam pocit jako bych na krku nesla tunovou zátěž. A to nepocitam fakt že mam blokaci i v hrudní a bederce. Nemůžu mít klid ![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu, dcera 16let, od pátku si stěžuje na bolest hlavy, rýma, kašel neni. Doted nikdy problém neměla s hlavou, až teď. Dvakrat jsem ji dala Paralen, na chvíli zabral, ale bolest je pořád. Uz to trvá třetí den, říká, že bolest se zmenšuje a není už tak intenzivní jako v sobotu. Nicmene vadí jí pod hlavou polštář, když jej má, hlava prej bolí intenzivněji. Zitra budu volat na poradu doktorce, ale může to být i od páteře krční? Uvedu jen, že je dva roky po operace skoliózy, asi to bude souviset? Co poradíte, co by mohlo ulevit, nechci do ní rvat pořád léky.