Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jdu si pro zkušenosti. (Kategorii dotazu vhodnější jsem nenašla, ale nesnažíme se). Nikdy jsem podobný problém neměla. Od 13.dc už čtvrtý den spinim tmavou krví, ne nijak silně. Nikdy se mi to nestalo. Ovulaci mívám až později spíše, tak si myslím že ovulační špinění to spíš nebude. Bolesti nemam. Bohužel na gynekologii se dostanu kvůli dovoleným až za dva týdny, tak mě zajímají vaše zkušenosti, děkuji!
@Barbboraaa píše:
Ahoj, jdu si pro zkušenosti. (Kategorii dotazu vhodnější jsem nenašla, ale nesnažíme se). Nikdy jsem podobný problém neměla. Od 13.dc už čtvrtý den spinim tmavou krví, ne nijak silně. Nikdy se mi to nestalo. Ovulaci mívám až později spíše, tak si myslím že ovulační špinění to spíš nebude. Bolesti nemam. Bohužel na gynekologii se dostanu kvůli dovoleným až za dva týdny, tak mě zajímají vaše zkušenosti, děkuji!
Může to být nějaký výkyv v hormonech. Nějaká naprostá banalita. Pokud se to stane jen tenhle cyklus, neplasila bych.
Já jsem nicméně extrém. Spinim přerušovaně celý cyklus, ke konci víc jak týden vkuse, než ms dostanu a je to díky endometrióze. Ale já takhle spinim už 2 roky. Věřím, že u tebe to bude jen něco hormonálního, lehce řešitelný ho ![]()
Teď to neřeš, stane se. K lékaři jít až pokud by se to v dalších cyklech opakovalo.
Díky holky za uklidnění!! Mám zrovna za dva týdny prevenci tak to zmíním. Moc děkuji a hezký den ![]()
Též mám špinění ale vždy jen ráno spíše ružové pak výtok mám to místo menstruace nevíte čím to muže bejt? Mám i bolesti břicha i zad níže, minuli měsíc sem dostala norethisteron na zastavení menstruaci jelikož ms trvala 15 dní potom to zabralo, ale momentálně 5 dní špiním teď dva dny to přestalo a dnes opět špinení už si s tím nevim rady Dr mě prohlidl pouze hmatem?
@Anonymní píše:
Též mám špinění ale vždy jen ráno spíše ružové pak výtok mám to místo menstruace nevíte čím to muže bejt? Mám i bolesti břicha i zad níže, minuli měsíc sem dostala norethisteron na zastavení menstruaci jelikož ms trvala 15 dní potom to zabralo, ale momentálně 5 dní špiním teď dva dny to přestalo a dnes opět špinení už si s tím nevim rady Dr mě prohlidl pouze hmatem?
Pokud máš bolesti v průběhu cyklu a ne jen při ms, tak to ok není. Takové problémy endometrióza dělat může. Samozřejmě to může být x dalších věcí a nebo to taky nemusí znamenat vůbec nic. Mně furt doktoři říkali, že mi nic není, koukali na mě jako na hypochondra a říkali, že to tak někdo prostě má, ať se s tím smířim. Vyrvala jsem si alespoň hysteroskopii, protože laparku mi udělat prostě nechtěli a je tam endometrióza. Bez pořádnýho vyšetření ti nikdo stopro říct nedokáže ![]()
@Anonymní píše:
Nejspíš máte naprosto rozhozené hormony.
No on my to popravdě ani nevysvětlil co my je prostě napíše léky a hotovo ???? jednou říkal sestrice že má označit jako pco což bylo před třemi lety a že mám zvětšení vaječník a ten druhý že nejde vydět a od té doby co tam chodím tak už my neřekne ani slovo jenom léky ještě my nábytek antikoncepci ale tu sem odmítla jelikož chci mýt v budoucnu mimi
Ahoj je mi 18 a stala se mi taková věc doma se s tím svěřovat nechci protože mam už dost zdravotních problémů
Už asi cca týden spinim mám dost dlouho do menstruace a nikdy se mi to takhle ještě nestalo podbřišek nic mě nebolí aby to nasvetšovalo menstruaci
Těhotná si myslím že nejsem aspoň nemám žádné příznaky. ke švy doktorce jít chci ale teď nemam volne dny a ona m k tomu dovolenou. nevíte někdo co by to mohlo být
@Májinka222 taky se my to stálo mám to způsobené hormony nejlépe je když tě Dr vyšetří a zjistí čím to je nemusíš si brát dovolenou řekni že musíš k Dr a je to neodkládej to může to být cokoliv