Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
tak mám zase novou zkušenost. Byla jsem u paní doktorky Karin Černé( Malíčkové) v ISCARE kvůli mé pozitivní Zona Pellucida. Je mi 27 let a zahajujeme kortikoidovou terapii s lékem Metypred max. na 6 měsíců, déle to není prospěšné a pak jedině už IVF s asistovanym hatchingem a metodou zona Free PICSI. Ptala jsem se na cenu, protože v Gennetu po mě chtěli 30.000 a víc a paní doktorka se nestačila divit ceně, tady bych platila pár tisíc cca 5000, protože vše platí pojíštovna.
Paní doktorka je milá, krásně vše vysvětlí a je příjemná.
A 60-70% přirozeně otěhotní při kortikoidové léčbě, což je vysoká šance
![]()
Máte některá zkušenost, že jste s léčbou otěhotněly?
![]()
Příspěvek upraven 08.06.23 v 15:46
To jste se zřejmě s paní doktorkou špatně pochopily. Ona myslela cenu za zonafree transfer tj. odstranění obalu z embrya ta je max do 5000 Kč
tvá cena 30tis je za IVF a bez toho ta zona free nejde udělat.
Tudíž i v ISCARE by jsi platila za IVF dejmetomu těch 30 a 5000 by jsi připlácela za metodu zonafree ![]()
@Eli2020 ted jsem tedy zmatená, protože jsem se na to ptala 2×, píšu ti zprávu. ![]()
Ahoj, přiznám se, že slyším poprvé, že protilátky k Zona Pelucida lze vyléčit (překonat) kortikoidy. Myslela jsem, že musí být IVF. Ale pokud to říká paní doktorka Černá, určitě to bude pravda.
Za IVF dáš určitě víc než 30000, hlavně proto, že budeš potřebovat speciální metody.
Jsi mladá, určitě se to podaří ![]()
Léčba kortikoidy od 15.6.2023 a dnes v den menstruace mám pozitivní testy!!
@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 píše: Více
tohle jsem hledala
dáváš nám naději, doufám, že je už miminko venku a dělá radost ![]()