Špinění mimo MS 5 dní po ms

6
23.5.22 19:43

Špinění mimo MS 5 dní po ms

Ahoj třeba má někdo zkušenost.. Měla jsem. MS 13.5 skončila. 18.5 dne 19.5 jsem mela s manželém prerusovanou souloz a vyvrcholení bylo mimo. A 21.5. Jsme se brali já byla celý den ve stresu atd. Ale 22.5 večer jsem šla na WC a zjistila jsem že slabé krvácím krvácení slabé špinění mám i teď dnes 23.5. I slabé křeče v břiše. Ne v podbřišku ale v břiše. Můj gyn. Má dovolenou až do příštího týdne tak se ptám tady jestli někdo nemá zkušenost. Na netu jsem se dočetla že to může být že stresu nebo ze sexu poranění atd… Předem diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
23.5.22 19:47
@tedi píše:
Ahoj třeba má někdo zkušenost.. Měla jsem. MS 13.5 skončila. 18.5 dne 19.5 jsem mela s manželém prerusovanou souloz a vyvrcholení bylo mimo. A 21.5. Jsme se brali já byla celý den ve stresu atd. Ale 22.5 večer jsem šla na WC a zjistila jsem že slabé krvácím krvácení slabé špinění mám i teď dnes 23.5. I slabé křeče v břiše. Ne v podbřišku ale v břiše. Můj gyn. Má dovolenou až do příštího týdne tak se ptám tady jestli někdo nemá zkušenost. Na netu jsem se dočetla že to může být že stresu nebo ze sexu poranění atd… Předem diky

Muze to byt cokoliv. Od obycejny nerovnovahy hormonu po neco vaznejsiho. Ja spinim kazdou chvili a podle vsech vysetreni vsechno ok. Urcite bych se poradila s doktorem, az to bude mozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.22 19:53

Špinění 5 dní po ms

Špinění mimo MS 5 dní po ms
Ahoj třeba má někdo zkušenost.. Měla jsem. MS 13.5 skončila. 18.5 dne 19.5 jsem mela s manželém prerusovanou souloz a vyvrcholení bylo mimo. A 21.5. Jsme se brali já byla celý den ve stresu atd. Ale 22.5 večer jsem šla na WC a zjistila jsem že slabé krvácím krvácení slabé špinění mám i teď dnes 23.5. I slabé křeče v břiše. Ne v podbřišku ale v břiše. Můj gyn. Má dovolenou až do příštího týdne tak se ptám tady jestli někdo nemá zkušenost. Na netu jsem se dočetla že to může být že stresu nebo ze sexu poranění atd… Předem diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí