Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj všem, ráda bych se zeptala, zda někdo nezažil něco podobného…
Prosinec 2023 první KET po prvním IVF, skončilo biochemickým (řízeny cyklus) menstruace poměrně silná - dřív byla nepravidelná, ale průměrně silná…
Březen 2024 druhy KET - sliznice v řízeném cyklu 7mm max - KET nevyšel, menstruace trvala asi jeden den …
Květen 2024 třetí KET - sliznice v řízeném cyklu 8,4mm - KET nevyšel, menstruace ani nepřišla, jen špinění, co trvalo asi dva dny…
Nebrala jsem ani estrofem hned při prvním dnu, že by ms zastavil..
Doktorka mě vůbec neposlouchá a stále ji to přijde normalni…
Prosím, kde se ta sliznice ztratí? Když po obou KET jsem neviděla u ms ani krev, jen slabe hnědé špinění, spíš skoro nic…
Nemůže to byt příčinou neuspechu? Jinak progesteron v den KET okolo 50…pak už nekontrolovaný, brala jsem 2× amelgen 400
Díky moc všem!🫶
Ahoj, máš starší příspěvek, ale já mám to samý nyní… Vyšel ti nějaký ket už?
@Jane1507 ahoj, nakonec vyšel šestý pokus v řízeném cyklu - ale brala jsem kontryhel tablety několik měsíců předtim.
@Lucys19 děkuji za info.. a šla jsi na kety za sebou? A všechny byly řízené? My máme 10 embryjek, z toho 3 testované.
Mne vyšel před třemi lety syn z řízeného druhého ketu a nyní jsem po porodu po prvním neúspěšném. A mám strach, že mě telo zklame ![]()
@Lucys19 a můžu se zeptat, jaké měla vysvětlení divné menstruace po neúspěšných ketech? a který den si si vždy začala brát estrofem?
a když byla divná MS, pak kontrolní UZ sliznice si měla OK?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď