Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
.
Příspěvek upraven 24.01.17 v 18:51
Pro klid si tam zajed,ale určitě to bude jen ta zatka.uvidíš,jestli to bude pokračovat.mne říkali,že špinění nevadí.horší je krvácení.nebo si zavolej do poro a oni ti řeknou,jestli tě chtějí vidět.
Ahoj, může to být zádka. Mě bylo řečeno, že pokud krev není jasně červená, tak se nic nedějě a špinění může znamenat blížící se porod. Hodně štěstí.
Ahojky,
mě dr. říkal, že pokud od 36.tt mírně zašpiním, tak se nic neděje a je to normální. Pokud prý krve není alespoň na 2 vložky, plně nasáklé, tak je vše v pohodě. Může to být zátka a nebo lehce krvácíš z porodních cest, jelikož se začínají připravovat. Já jsem špinila takhle každý den 2 týdny před porodem a při každé návštěvě toalety. Pokud by se ti něco nezdálo, měla jsi nějaké divné pocity v bříšku a tak, tak bych si zašla, ale jinak není co plašit, zvlášť pokud pohyby cítíš normálně.
Ahoj holky, prosím o radu, včera odpoledne ze mě vyšlo trochu krve a dnes ráno sem zase zašpinila
,nevíte co to je? Děkuji
Ahojky holky, mám menší problém, jsem cca týden před porodem (38 tt) a dnes jsem byla na poslední kontrole u dr., pan doktor mi oznámil, že mam počítat s předčasným porodem.. před chvílí jsem byla na wc a zjistila jsem, že „špiním“.. je to k tomu že se tělo připravuje na porod (odstranuje se zátka) nebo si mám radši zavolat k doktorovi a zeptat se co to je, docela mě to vyděsilo..
A on tě vyšetřoval? Teď to je dole překrvený a po vyšetření klidně můžeš spinit.
Jj vyšetřoval mě.. taky si myslím, že to je možná z toho, ale přece jen sem u něj byla dopoledne a to špinění začalo před chvílí.. sice vážně nepatrně, ale znát to bylo..
Mohla by to být hlenova zatka a nebo je to podrážděné. Za zavolání člověk nic nedá.
Holky sem 33+4 a v pondělí sem začala mít mírně nahnědlý výtok, v úterý sem byla na kontrole a dr nic nenašla vše bylo v pořádku dala mi nějakou mastičku a klidovej režim, už to přestalo a dnes sem byla na wc a na papíře sem měla zas kapku zabarvenou ale spíše do červena už sem zoufalá co to může být? Trochu mně i píchlo v břiše
Když jsem byla asi 36 tt, tak se u mne objevil v menším množství světlý hlen, trvalo to asi tři čtyři dny, pak už dobré. Doktorka mi říkala, že to nic není, že prý je to tím tlakem dělohy
Až to bude tmavší nebo s krví, tak to bude asi už ta zátka..