Špinění na konci těhotenství

16837
13.11.10 09:57

špinění na konci těhotenství

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 18:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6895
13.11.10 10:03

Pro klid si tam zajed,ale určitě to bude jen ta zatka.uvidíš,jestli to bude pokračovat.mne říkali,že špinění nevadí.horší je krvácení.nebo si zavolej do poro a oni ti řeknou,jestli tě chtějí vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
13.11.10 10:24

Ahoj, může to být zádka. Mě bylo řečeno, že pokud krev není jasně červená, tak se nic nedějě a špinění může znamenat blížící se porod. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
13.11.10 10:36

Ahojky,

mě dr. říkal, že pokud od 36.tt mírně zašpiním, tak se nic neděje a je to normální. Pokud prý krve není alespoň na 2 vložky, plně nasáklé, tak je vše v pohodě. Může to být zátka a nebo lehce krvácíš z porodních cest, jelikož se začínají připravovat. Já jsem špinila takhle každý den 2 týdny před porodem a při každé návštěvě toalety. Pokud by se ti něco nezdálo, měla jsi nějaké divné pocity v bříšku a tak, tak bych si zašla, ale jinak není co plašit, zvlášť pokud pohyby cítíš normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.9.12 15:12

Ahoj holky, prosím o radu, včera odpoledne ze mě vyšlo trochu krve a dnes ráno sem zase zašpinila :?,nevíte co to je? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
28.9.12 15:14

Ještě jsem zapoměla dodat že jsem 35.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.12.12 18:47

Ahojky holky, mám menší problém, jsem cca týden před porodem (38 tt) a dnes jsem byla na poslední kontrole u dr., pan doktor mi oznámil, že mam počítat s předčasným porodem.. před chvílí jsem byla na wc a zjistila jsem, že „špiním“.. je to k tomu že se tělo připravuje na porod (odstranuje se zátka) nebo si mám radši zavolat k doktorovi a zeptat se co to je, docela mě to vyděsilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.12.12 18:57

A on tě vyšetřoval? Teď to je dole překrvený a po vyšetření klidně můžeš spinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
7.12.12 18:59

Jj vyšetřoval mě.. taky si myslím, že to je možná z toho, ale přece jen sem u něj byla dopoledne a to špinění začalo před chvílí.. sice vážně nepatrně, ale znát to bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751
7.12.12 19:02

Mohla by to být hlenova zatka a nebo je to podrážděné. Za zavolání člověk nic nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
1.2.14 17:22

Holky sem 33+4 a v pondělí sem začala mít mírně nahnědlý výtok, v úterý sem byla na kontrole a dr nic nenašla vše bylo v pořádku dala mi nějakou mastičku a klidovej režim, už to přestalo a dnes sem byla na wc a na papíře sem měla zas kapku zabarvenou ale spíše do červena už sem zoufalá co to může být? Trochu mně i píchlo v břiše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.3.14 17:42

Když jsem byla asi 36 tt, tak se u mne objevil v menším množství světlý hlen, trvalo to asi tři čtyři dny, pak už dobré. Doktorka mi říkala, že to nic není, že prý je to tím tlakem dělohy :| Až to bude tmavší nebo s krví, tak to bude asi už ta zátka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí