Jsem 27 DC, bolesti v podbřišku, co si o tom myslíte?

Anonymní
12.11.10 09:15

Jsem 27 DC, bolesti v podbřišku, co si o tom myslíte?

Jsem 27 DC, už tři dny mám větší bolesti v podbříšku, takový tlak, jak bych měla prasknout, anebo mě píchne vpravo, někdy vlevo, jakoby vaječníky, ale stále je tu ten tlak, jako bych měla dostat menzes. Dá se říct, že to tak mívám a měřím BT, ta je už delší dobu, asi víc jak týden 37,1 Prsa mě bolí při doteku, jsou napjaté, bolí bradavky, ale neksou zvětšené. Myslím, že na TT je brzy, ale přesto jsem dnes jeden udělala a negativní. :-( Chtěla jsem se zeptat, zda to tak někdo měl, že vás skutečně bolel podbřišek i s občasným pícháním jako před menzes, jako byste to měly každou chvíli dostat a přesto jste pak byly těhotné? :dance:
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10222
12.11.10 09:38

ja jsem to tak mela, myslela jsem , ze to kazdou chvili dostanu, takze me pak // dost prekvapily. a stejny pocit jsem mela pak jeste tak 2-3 tydny.
Tak drzim palce, at je to ono a telo si jen priznaky nevymysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
12.11.10 10:01

já to mám taky tak. ale myslím si, že u mě je to jen předzvěst menstruace. I když sem to nikdy předtím takhle neměla. No necháme se překvapit.
Budu ti držet palce ať se ti ukážou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
12.11.10 11:43

Nemyslím si vůbec nic :palec: Za takovýhle dotaz se rači někdo schová za anonym co?
Ale držím palce aby to vyšlo pokud toužíte po miminku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.10 22:54

Děkuji za podporu. Nechci se schovávat, ale volím teď anonym. Je to pro mě složitější.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky