Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, streptokok agalactiae ale nemusí mít jako příznak výtok. Nemohla jsi se třeba blbě umýt mýdlem? Už ti tvůj dr. dělal stěr?
Já ho měla a nejni to žádná tragédie, jen musíš být během porodu napíchlá na ATB.
Jasně, je tam riziko pro miminko, ale ono je možná lepší na to nemyslet, pokud by ti byl zjištěn, tak ti ATB stejně musí podat a to by mělo miminko ochránit před sepsí ap.
Ahoj, tak,ja mela vytok cely tehotenstvi a doktor rikal,ze je to normalni.. je teda fakt, ze streptokoka jsem mela, no
ale to se pri porodu resi antibiotiky,takze se neboj ![]()
Ahoj, já měla skoro celé těhotenství výtok. Mudr říkala, že je to normální. Bez intimky to nešlo.
já mám streptokoka pozitivního už od nějakého 24.tt, kdy jsem ležela v nemocnici a udělali mi stěry a výtok mám tak dva týdny…než ráno dojdu na wc, teče mi to po nohách, takže už musím spát i s kalhotkama a intimkou…
Já mám výtok také od začátku, prý je to normální. A to jsem se těšila , jak si odpočinu od vložek ![]()
Tak tenhle samej problém mám i já, ale nejen po ránu ale po celý den, jsem ve 37 tt a pozitivní test na streptokoka mám taky, tak doufám že všechno bude ok
Ahoj holky,jsem ve 34 týdnu a mám docela silnej výtok,takovej hustej bílej,mám strach že budu pozitivní na streptokoka:-(