Dr. Jiří Rotrekl

Anonymní
11.11.10 18:08

Dr. Jiří Rotrekl

Ahoj děvčata. Kamarádka je teď těhu a pořád mě otravuje :mrgreen: ať se Vás zeptám jestli nemáte některá zkušenost s dr. Jiřím Rotreklem z Brna. Jestli je na něj spoleh, jaké dává vycházky a tak. Děkuji moc za Vaši pomoc :palec: :mavam: Omlouvá se za anonym :oops: děkujíííí :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2200
11.11.10 18:54

Z Brna? Tak to je asi shoda jmen. Co je to za odbornost? GYN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
11.11.10 19:17

Já zkušenost s dr. Rotreklem mám. Bohužel ho nepovažuju za nějakého super odborníka, na předepsání HA dobrý, ale jinak… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
11.11.10 19:22

Tak to bude asi shoda jmen. ten co ho znám já je ORL. Tak to nemůžu sloužit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
odhlášenáRézi
11.11.10 19:54

Tak od něj jsem naštěstí při druhém těhotentsví utekla. Například jsem mu při prohlídce po šestinedělí říkala, že mě stále bolí šití a on se jen usmál a řekl, že ještě dlouho bude, neporadil nic. Je běžné, že v čekárně strávíš 2 hodiny, byť jsi objednaná. Nic nevysvětlí. A jeho sestra je příšernáááá.

• Citovat
  • Upravit
5570
11.11.10 20:18

presne tak, sestra je priserna.
kdyz jsem tam byla s tim, ze jsem neplanovane tehu tak se me zeptala - a nechate si tooo?? asi neeee cooooo? drsny.
Nejlepsi bylo, ze jsem tam byla klasicky na sterech, byla jsem cca 4 tydny tehu, jeste jsem to nevedela. On se me na kresle pta - nenatykaji vam nohy? a vetry odchazi? a ja na nej zirala jako co to ma byt… pak mi udelal UZ a predepsal dalsi platicko. Pak mi mama rekla, ze to jsou bezny otazky na tehotny. Kdyz pak neprisla MS a udelala jsem si test,byla jsem docela v soku. Kdyz mel podezreni, proc nerekl ani be a neudelal mi krevni testy? rovnou napsal dalsi antiko.
No kdyz jsem tam byla priste tak uz bylo na UZ srdicko :-)
s tim cekanim v cekarne je to taky fakt - i kdyz jses objednana, tak tam treba hodinu sedis… ale maji to omluveny napisem na dverich, ze je objednavaci doba orientacni.

No kdybych se nevracela z Nemecka v 26.tydnu, tak si najdu i jinyho doktora asi, ted uz se mi nebude chtit :-) vsadim se, ze sestricka bude z nemecky prukazky a bez tripplu s NT delat sceny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6696
11.11.10 20:31

Ahojky, také jsem při druhém těhu utekla jinam :wink:

Např. při první prohlídc mi sestra k panu doktorovi do ordinace nachystala papíry na interupci :pocitac: přitom jsem tam šla jako štastně těhotná s chtěným mimčem a ona asi podle věku 23 by mě hnala na potrat…škoda slov…doktor celkem v šoku,když mi to vyplnoval a já na něho zírala,že co to jako má být :nevim: Že mimi samo chceme a bylo plánované :roll:
Sice jsem to u něj do porodu vydržela,ale nikdy víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.11.10 20:34
Abinta píše:
Ahojky, také jsem při druhém těhu utekla jinam :wink:Např. při první prohlídc mi sestra k panu doktorovi do ordinace nachystala papíry na interupci :pocitac: přitom jsem tam šla jako štastně těhotná s chtěným mimčem a ona asi podle věku 23 by mě hnala na potrat…škoda slov…doktor celkem v šoku,když mi to vyplnoval a já na něho zírala,že co to jako má být :nevim: Že mimi samo chceme a bylo plánované :roll:
Sice jsem to u něj do porodu vydržela,ale nikdy víc :wink:

no tak to mne papiry nastesti nechystala, ale ze si dovolila rict jestli si TO necham a ze asi ne a jeste s takovym debilnim usmevem na tvari.. obcas mam pocit, ze si mysli ze je desne chytra a vi vsechno nejlip.
Tak nevim, jestli mam do konce vydrzet nebo radsi utyct… ale kdo me veme v 26. tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.10 21:47

holky děkuji za odpovědí :-) no tak to si bude muset ta kamarádka ještě moooc rozmyslet jestli není lepší utéct včas :nevim: 8-o :mavam:

• Citovat
  • Upravit
421
12.11.10 06:32

Jojo, Roky, nikdy víc. Na pokec, pokud se nic neděje je dobrej, ale jak máš problém, tak konec vstřícného chování. Každá má návštěva u něj v těhotenství byla zážitek a sestra no comment, jak psaly holky.
Odcházela jsem od něj v polovině prvního těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí