Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak osmý měsíc snažení o miminko a zase nic. Nyní jsem již třetí měsíc po Clostiku a tentokrát jsem začala už 10 dpo mírně spinit. To už trvá 4 den. Test jsem si nedělala protože je ještě brzy a bazalni teplotu mám dost nízkou. Všude se docitam že jde o hormonální nerovnováhu ale nikde není blíže napsáno proč se tak děje nebo zda s tím můžu něco udělat bez předepsaných hormonů? Nemáte s tím některá nějakou zkušenost a radu? Předem děkuji ![]()
@Elenka1987 14dpo by ti test uz ukazal..bohuzel progesteron jinak nez lekama nezvednes..
@Anonymní píše:
@Elenka1987 14dpo by ti test uz ukazal..bohuzel progesteron jinak nez lekama nezvednes..
Takže bez léků mám smůlu, dekuji moc za radu a aspon tedy vim ze budu muset k dr ![]()
@Elenka1987 progesteron lze zvednout přírodním progesteronem, např. V drmku je. Mně pomohl když jsem měla nepravidelné cykly kvůli nepravidelné ovulaci. Někdy byla 16 DC a někdy i 32 DC.
@andelka83
Děkuji, tak to určitě vyzkouším ![]()
A tobě to pomohlo? A popřípadě za jak dlouho?
@Elenka1987 mně jo, hned druhý cyklus. Měla jsem tinkturu. Dá se koupit, já jsem si ji dělala sama.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď