Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj přátele předem se omlouvám za chyby jsem dysgrafik a dyslektik to snad nevadí
hodně času před myslím o dítěti akorát je tu problém ze mohu mít své dětí mám
genovou nemoc neurofibromatozu nic nemám na tele tak to je pořádku akorát nemohu mít své děti jako chlap jsem selhal dva roky mám epilepsii ale ted už záchvaty nemám díky bohu
co myslíte mám nárok na adopci já dětí mám rad sobotu my je 23,už bys chtělo dítě
brachové už mají dětí já ne
,,, nevíte jak to chodí u adopce mám na dítě nárok
i když mám tuhle nemoc když mají lide dětí o které se nestarají a státu to je jedno proč
bys jsem nemohl mít i já dítě
Dítě můžeš asi adoptovat i s nemocí, ale myslím, že musíš mít manželku.
@lalaláček píše:
Dítě můžeš asi adoptovat i s nemocí, ale myslím, že musíš mít manželku.
jj asi nejsem chlap na 100% když nemohu mít své děti
@Anonymní píše:
NÁROK???
Tohle jedno slovo musíš psát anonymně? Jinak doma všichni zdrávi? ![]()
@Fretka1995 jak myslíš nárok na dítě? A nemusejí být pro adopci dva, jako pár?
@lachtanice86 píše:
@Fretka1995 jak myslíš nárok na dítě? A nemusejí být pro adopci dva, jako pár?
musí jeslí mohu i já když mám tu nemoc
@Fretka1995 píše:
jako na adopci
Uz to vidim, jsem jen videla tu vetu, narok na dite ![]()
@Fretka1995 píše:
jj asi nejsem chlap na 100% když nemohu mít své děti
Je úplně jedno, na kolik procent jsi chlap. Abys mohl žádat o adopci, musíš mít partnerku, chápeš? A ještě jsi hodně mladý. Máš zázemí pro rodinu a dítě? Bydlení, práci? A co je státu jedno a nebo není jedno, o to ty se nestarej. Starej se o sebe tak, aby třeba mohl jednou o to dítě požádat. To je teď tvoje starost.
@Kobliha51 píše:
Je úplně jedno, na kolik procent jsi chlap. Abys mohl žádat o adopci, musíš mít partnerku, chápeš? A ještě jsi hodně mladý. Máš zázemí pro rodinu a dítě? Bydlení, práci? A co je státu jedno a nebo není jedno, o to ty se nestarej. Starej se o sebe tak, aby třeba mohl jednou o to dítě požádat. To je teď tvoje starost.
byt mám práci taky
Nemusí žít v manželství, muže žádat i sám. Ale musí projít pohovory a kurzem, trvá to tak rok. Nejspíš ale nebude moc brzy (jestli vůbec) vybrán jako vhodný rodič, přednost dávají manželským párům. Nic takového jako NÁROK na dítě totiž NEEXISTUJE. Dětem se hledají vhodní rodiče z databáze žadatelů, ale není to pořadník, nekdo dostane dítě brzo, někdo nikdy… Mohl by se osvědčit jako pěstoun, tam je šance větší.
A proč zrovna holčičku?
Je ti teprve 23, ne UŽ
Nárok není. Pak se posuzuje individuálně. Nebo si najdi partnerku, co už dítě má.
@pikola píše:
A proč zrovna holčičku?Je ti teprve 23, ne UŽ
Nárok není. Pak se posuzuje individuálně. Nebo si najdi partnerku, co už dítě má.
rodině máme plno kluku i partnerka bys chtěla holku
@Fretka1995 píše:
rodině máme plno kluku i partnerka bys chtěla holku
Tak to budete mít dost těžký. Proč nejdete na umělé oplodnění?