Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte těhulky čerstvé maminky
Začala jsem 35tt, malá odpovídá 36tt, už týden špiním, jela jsem k dr. do Vyškova, řekli mi že vše dobré, že jsem se otevřela na 4cm
a že je to od toho, že jinak i monitor je v pořádku.
Měla jste některá něco takového? já jsem plašan, bojím se o malou, juj už aby byla venku a křičela mi do uch ![]()
Hlenová zátka v prvním těhu mi odešla a šlo se rodit, voda mi praskla nevim kdy, v porodnici mi nadali že nemam vodu a nenahlásila sem to, ale opravdu nevim kdy a kde mi jako odtekla.
No a ted špinim už týden, a jestli by to mohla být zátka, voda nebo co to je, nemám ani tucha, ale voda ta by byla asi čistounká ne?
![]()
Je to jak se otevíráš.Měla jsem to u druhého taky.Brzo už to bude ![]()
Kamikaa tak aspon si mě uklidnila. A jak dlouho od otevírání si pak porodila?
Tak já už špiním a posluju 7. den , tak asi to u mě nebude až tak rychle
ale už se moc moc těším.
NIcol tak moje zkušenost je že jsem v 35tt také začala špinit, po vyšetření mi dr. sdělil že je vše vpořádku a poslal mě pro jistotu na pozorování do nemocnice.Tam se nic nedělo a nic se mnou nedělali, ležet jsem mohla i doma tak jsem po 4 dnech odchazela na revers, špinění po propuštění z nem, ustalo a začalo opět v 39+ 3 a malá se narodila v 39+6, den před porodem už jsem špinila krev a dle dr to prý bylo špinění, nevím jestli to bylo tím špiněním nebo ne ale malá měla zkalenou plodovku. Jestli špiníš jen lehce tak to by mělo být vpořádku ![]()