Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak jsem byla 20. července ve 21.tt na ultrazvuku velkém a tam nám pan doktor řekl, že na první pohled by řekl holku, ale že když se na to zaměří, tak by řekl kluka…takže vím zase prd
, samozřejmě je to jedno, ale nějak vnitřně cejtím, že je to kluk. spíše mě zajímá, jestli mě má intuice mate či ne. Teď ve středu 27. července jdu kvůli pohlaví na 3D ultrazvuk…snad nám to už řeknou. Stalo se někomu, že jim to doktor řekl špatně? na tom 3D? Jsem moc zvědavá a doufám, že to na tom 3D půjde vidět…I vše okolo nasvědčuje tomu, že kluka bych mohla mít..ale je jasné že je to 50 na 50…
No mě se s dcerou stalo, že na 3D nebylo vidět vůbec nic, mrška absolutně nespolupracovala a nechtěla se ukázat. I když se Dr. snažila a šťouchala jsem do ní dost dlouho.
Tak jen abys nebyla zklamaná, ani 3D není záruka, že se mimino odtajní ![]()
Ahoj,
tak já se své zkušenosti bych věřila svojí intuici. 2× jsem si přála holčičku,ale podvědomě jsem fakt věděla,že je tam kluk. A byl - 2×
A ze 3D mám obrovskou fotku velikýho pinďoura, takže tam se podle mě splést opravdu nejde ![]()
pa Yasmin
No já vím, že čekám 100% kluka a to se ukázal i na obyčejném UTZ. Když se ukázat chce, je to nádherně vidět
. Jinak si spíš myslím, že se právě více pletou, když řeknou, že je to holka a narodí se kluk, protože si pindíka schovával jako překvapení ![]()
Já to u obou věděla z plodovky ale měla jsem štěstí oba kluci spolupracovali a ukazovali co mohli takže enbylo pochyb ani na UZ ![]()
U nás to bylo tak, že kolem toho 20tt viděla doktorka kluka, o měsíc později holku a od té doby se mrňous už neukázal… Takže nevíme, co to bude… 3D mě nenapadlo, ale s tím, jak „spolupracuje“ při normálních ultrazvucích by to asi stejně byly vyhozený peníze…
Podle mě pokud se dobře ukáže, bude to na tom ultrazvuku jasný, ale ukázat se nemusí no… ![]()
Jinak u nás si všichni (včetně mě) myslí, že to bude druhej kluk… I když si většina lidí přeje spíš holčičku… Tak jsem zvědavá, co na nás nakonec vykoukne…
![]()
tak já chtěla kluka, manželovi to bylo jedno, můj gyn dr. mi už ve 13tt řekl, že to bude na 99% kluk, no a narodil se kluk ![]()
tak já zkušenost nemám, ale mimi zatím ani na jednom UTZ nespolupracovalo, nožky drží u sebe seč může. 3D sondu už mají měsíc rozbitou, tak mám volat za 14 dní. Jsem zvědavá jak opice, těhu je úplně jiné, než první s chlapečkem, tak jsem fakt zvědavá, jestli se to dovíme, nebo bude překvápko u porodu. Ale myslím, že pokud bude mimi otočené dobře, tak na tom 3D se snad nespletou, je to vidět krásně, co jsem viděla foto a video u známých, držím palce.
Já teda věděla, že budu mít kluka už od normálního UZ ve 12 tt. Ale ve 24 týdnu na 3D/4D UZ, byť dopadl skvěle (malej se tváří natáčel), tak pohlaví ukázat nechtěl (asi už měl rozum a styděl se
). Takže ani 3D/4D není 100%. ![]()
gabi.design píše:
Tak já od začátku tušila, že to bude kluk a taky se nám kluk narodil. Na každém UTZ. spolupracoval a roztažený nožky s pindíkem vyloženě ukazoval, až se vždycky i doktoři smáli. Včetně 3D, tam jsme byli pochváleni, že s malým je krásná spolupráce, že se to tak běžně nevidí. A fotku máme i s důkaznou chloubou, takže u nás to splést rozhodně nešlo.
dobrá fotka ![]()
Nám se prcek také nechtěl ukázat, a to jsme byli dvakrát na ultrazvuku a jedno na 3D, prostě nic, bude to překvápko. Jinak známé řekli, že to bude určitě kluk a byla to holka, žádné kuličky, ale velké pysky ![]()
Tak já jsem VĚDĚLA že to bude holka ![]()
Ve 13tt mi řekli holku, v 16tt na 3D mi taky řekli holku, ale pak najednou ve 20tt byl z holčičky chlapeček ![]()