Špinění před MS

14
10.1.07 15:33

Špinění před MS

Ahoj holky,máte někdo podobnou zkušenost?Já jsem dostala Proveru 16.-25. den cyklu,abych nešpinila,ale špiním i přes tu Proveru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
12.1.07 12:10

Ahoj heri, pravidelne spinim uz rok 4-7 dni pred menzesom :( moj gynekolog mi povedal, ze kedze sa snazim otehotniet, nebude s tym teraz nic robit :evil: a mozno prave preto sa nedari…preto som od neho odisla a po mrche ktoru mam dostat v pondelok, pojdem novemu gynekologovi…

• Citovat
  • Upravit
3684
19.3.13 20:29

špinění nebo MS??

Ahoj, před týdnem jsem byla na gyndě. Jsem úplně zdravá ženská, udělala mi vnitřní UTZ, vše v pohodě. Šla jsem tam hlavně kvůli tomu, že poslední MS jsem měla od 15-21.února, vždy po MS mám ještě 3 dny špinění. Jenže teď najednou asi před 14 dny, jsem začala špinit, ale docela dost, hlavně po čůrání, toho bylo hodně, večer i krev, trvalo to asi 5 dní, doktorce jsem to říkala, ale prý je to v pořádku a já taky. Těhotná určitě nejsem, nebo aspoň nevím že by prasknul kondom :mrgreen: :mrgreen: a hlavně toho sexu moc nebylo, byl to náročný měsíc u zubaře, takže sex nic moc :mrgreen:
Tak já teď právě nevím, zda to byla ovulace nebo MS…Jsem s toho nějaká zmatená :oops: :oops:
Mohlo to být místo MS? I 3 týdny po poslední MS??
Díky, díky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria