Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A taky na začátku mě děsně boleli prsa, hlavne po ranu, byli nedotknutelne na hmat. Ted už to vymyzelo… Zustala jen unava a spavost. Ani nezvracim a nemam chute
Celkove se necitim byt tehotna ![]()
No holky, nic nepodceňujte… já nešpinila tenhle rok vůbec a najednou minulý týden ve 14. týdnu, nebyla krev červená, ale hnědá, šla jsemdruhý den na gyndu a zjistili, že mám nějaký chatrný děložní čípek a nízko lůýko nebo jak to říkali a hned mi chtěli nacpat neschopneku, že to není žádná sranda, takže u někoho ok, ale vždycky si na tu gyndu zajít ![]()
@Oliinka já se taky nějak koncem prvního trimestru začala cítit netěhotně, bez příznaků. To je normální.
@Oliinka Prosimtě hlavně nečti žádný tyto věci, jak to může špatně skončit…vidíš kolik nás tady napsalo, špiní hodně holek, někdy je to blbý a někdy se nic neděje. Tak se nenervuj a uvidíš, že to dobře dopadne. Jak dneska, bylas na pohotovosti nebo už to přestalo? ![]()
KKatka23: No právě, tohle čtení příspěvku není asi úplně nejvhodnější, co v tomto stavu mohu udelat, to mas pravdu
Jinak na pohotovosti jsem včera ani dnes nebyla, příšla jsem domu, lehla jsem a usla… Pak už jsem to špínění nezpozorovala a díky Bohu aní dneska ne. Víš, zítra mě čeká ten velky UTZ - genetika, tak si počkam na zítra, a hned se jich tam zeptam, a řeknu, jaky jsem měla problem… Taky věřím, že to malé je v pohodě a je mu tam dobře, když se tam tak roztahuje ( tím, jak mě občas popichava v podbříšku
).