Špínění v 13tt

2516
16.4.14 14:46

Špínění v 13tt

Ahoj Holky, přečetla jsem tu hodně příspěvku, a doufám, věčina s tipto problémem dopadli dobře.
Chtěla bych se zeptat a poradit se – jsem ve 13tt. a mám takové světlo hnědě špíněni ( jen par malych skvrníček ). Mám to už od 6 tt. pak to ustálo, brala jsem asi 3 tydny Utrogestan, poté jsem vysadila. Dnes jsem v 13+3, a ráno jsem byla kvuli nějaky záležitosti rozrušeno, následovala takova mala bolest v podbříšku ( ta se objevuje poměrně často ), a jak jsem sla na záchod, spozorovala jsem výtok. Volala jsem dvoji dr. Gynekologie, a ta mi řekla, že mají dovolenou a že mám pokud chci, jit na pohotovost na Bulovku. Jenže tam jsem s tím právě 2× byla a nechovali se ke mně zrovna dobře – pusobilo to na mě tak, že jsem příšla dle nich s absolutně banální zaležtosti. Dali mi Utragestan a odeslali domu.
Holky, prosím, poraďte mi, jak se v takovem případě zachovat. Vím jen, že pokud by to bylakrev jasně červené barvy, tak je to příznak potratu. Zatím tedy zustavam v klidu a po práci si jdu lehnout.
Děkuji Vám všem, co odpovíte. Přeju krásné a štastne těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
16.4.14 14:48

Pokud se chovali blbě, tak zajed na jinou pohotovost..máte jen jednu nemocnici ve městě? pokud ano, jela bych klidně do jiného..
Já bych teda na pohotovost jela s každým špiněním..Jednou to může být v poho a podruhé už třeba ne..člověk nikdy neví a pro ten klid v duši to stojí..

• Citovat
  • Upravit
199
16.4.14 14:52

Ahoj, já jsem špinila v obou těhotenství. Jsem plašan, takže když nebyl můj gyndař k dispozici, jela jsem na pohotovost do ÚPMD, vždy byli milí a slušní. A naštěstí to vždy dopadlo dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
16.4.14 14:53

No buď bych jela do nemocnice…mě začal potrat taky jen tmavým špiněním, ale to už bylo pozdě, nic se nedalo dělat. Kamarádka zase špinila fakt i docela dost a bylo to spíš takový světle červený a nic to nebylo, za den to samo odeznělo a mimčo má krásný a zdravý. Takže nezkoumej, jak to vypadá, prostě jestli chceš mít jistotu tak jeď, ať jsou nepříjemní jako chtějí a jestli to vydržíš, tak počkej. Kdyby to byl příznak potratu, tak by se ti to mělo rozjet a když ne, tak to přestane. Ale hlavně nenervuj! Bude to dobrý, určitě :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.4.14 14:53

Mi na spineni bylo receno, ze pokud to neni doprovazeno bolesti a neobjevi se cervena krev, tak byt v klidu, jti si lehnout a pri prvni prilezitosti zajit za svym gynekologem.
spinila jsem hodne krat, v ruznych stadiich tehotenstvi, nekdy trosku, nekdy hodne. vzdycky bylo vse v poradku a rodila jsem v terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
16.4.14 14:56

Moc děkuji za odezvy, Holky. No, byli neslušne, vypadalo to jako „co tu delas, akorat tu zabiráš místo s touhle banalitou“.. :,( Samozřejmě me následně vyšetřili, ale i z toho jsem se připadala, že jsem hypochondr. Na těhotenstvi mi moc záleží, a chci, aby vše proběhlo v pořádku. Ted jsem volala tvy Dr., a řikala, že ma volno, a že po tel.mi nic řict nemuže, mrzelo mě, že ani nenaznačila. Uvidim večer, jak to bude probíhat, kdyžtak tam určite zajedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
16.4.14 15:01

Doprovazeny boletma to není, jen nepříjemne občasné píchani v podbříšku… Ale pry je to tím, jak se tam maličkej roztahuje :) Taky jsem slysela názor, že to muze byt z toho, že když měla příjit predpokladana menstruace v tento termín… Vemu manžela za pačesy a večer vyjedeme asi k Apolinaři, i když tam nejsem zatím registrovana, což me taky čeka, to budou asi nemale nervy, co jsem slysela od jinych holek… Na Bulovku už ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.4.14 15:02

@Oliinka na pohotovost tě vezmou i když nejsi registrovaná..

• Citovat
  • Upravit
598
16.4.14 15:03

Ahojky též jsem špinila asi tyden pak nic pak znova dali mi utrogestan, ascorutin byla jsem ve špitale ale o mimi jsem začátkem 24tt přišla. Držím palce a myslím že to dopadne dobře ne vše končí špatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.4.14 15:04

Překlep začátkem 14tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
16.4.14 15:06

KKAtka23: To mě moc mrzí. :( Dočetla jsem se, že takto může vypadat i tzv. zamlkle těhotenství. Pořád mám myšlenky, jako kdybych něco tušíla, nebo nevím, jak je vyhnat z hlavy. Je to mé prví těhotenství. Byla jsem už i na genetických testech a tam je vše diky Bohu v pořádku. Už mam i fotečku toho malinkyho :) A v pátek jdu na ten velky ulrazvuk, co prý trvá 45 min?! pry mohu přijit i smanželem a fleškou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
16.4.14 15:08

Daja: To mě je moc lito :,( Takže zkoušíš dál, že? Držím i Tobě palečky :( Me se uplně chce breček, jak obcas ctu ty příspevky :( Jsem ted hrozně přecitlivela a uplně labilni, me to štve, ale hormony - nic nenadelas… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
16.4.14 15:10

Ahoj, ja zacala spinit takovou slabe ruzovou, oranzovou, dostala jsem utrogestan a jen lezela, pak jsem krvacela o neco vice a to trvalo asi tyden a pak strasne bolesti a rozjel se mi potrat. u druheho tehostenstvi jsem nespinila vubec, jedla jsem taky utrogestan uz preventivne a mam nadherneho chlapecka :srdce: kazdopadne na pohotovost jed!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.4.14 15:10

@Oliinka
počkej velký utz? to teda nevím..
jedna genetika je ve 13tt a další genetika - velká je ve 20tt..takže pokud už jsi byla na té genetice ve 13tt, tak teda nevím co tě čeká v pátek :think:
jinak u nas třeba genetiky tak dlouho netrvají..většinou tak 10 - 20 minut - pokud je problém tak i dýl, ale jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
2516
16.4.14 15:16

Smurfka: Jak mi bylo řečeno, tak je to právě součastí genetickych testu. A koho se zeptam,. tak se mi taky celkem divěji, co to placam :) Ale tak mi to bylo receno. Utz bude provadeny spodem i horem, a bude zkoumat kazdou bunku ditěte. Stoji 1000 kc a není hrazeny pojistovnou. Dr. mi to dala jako hotovou vec, tak jsem byla jedine rada, ze to nezanedbavaji a naopak mě posílaji na ruzne vysetšeni.
Holky, Vy jste na ničem podobném nebyli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí