Špinění v 5+3TT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.5.26 16:04

Špiněni v 5+3TT

Chtěla bych se vás zeptat ze zkušenosti. Podle pozitivniho testu bych měla být 5+3TT ale dnes ráno jsem mela nejake strevni potize+ mi začlo hnede špinení, ted občas kdyz tu na wc tak to mám na papiře, ne nejak málo, ale ne ani moc. Předchozi těhu dopadlo ZT a to jsem měla take špiněni, ale trosku déle.. tak mám ted strach.. muze to být normálni? Mám zavolat na gyndu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
545
3.5.26 16:17

Ahoj, to se bohužel stává. Jestli budeš klidnější, tak tam zavolej, ale bohužel tímto způsobem dopadá velká spousta brzkých stadií. Zároveň to ale nemusí znamenat nic, už jsem dneska psala do jiné diskuze, že já pravidelně špinila celý první trimestr, jednou i hodně zakrvácela, ale mimčo se udrželo, jsem 20+6. Držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35613
3.5.26 16:23

Začátek je buď a nebo. Vezmi si ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
3.5.26 17:23

Muzes si zajit zitra na gyndu, pravdepodobne ti na to daji progesteron.
Spineni je bud zacinajici konec a nebo to muze mit dalsich milion pricin - namahavy den, sex, hematom, praskla zilka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
3.5.26 22:49

V lékárně si kup Ascorutin a zavolej si na gyndu, at ti pošle utrogestan nebo jiny progesteron. Může pomoct, ale pokud to není prosperující těhotenství, tak to i přes léky odejde. Ale ja bych bez progesteronu nikdy děti nedonosila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
4.5.26 05:53

Takhle na začátku je to 50/50 na gynekologii asi ještě nic vidět nebude a jestli je něco spatne těžko to zastavíš. Můžeš tam zkusít zavolat.
Každopádně špinění může mít spoustu příčit, ne jen ty negativní. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
4.5.26 06:14

@lucynka25 5+4 uz by mohl byt videt aspon vacek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3403
4.5.26 06:21

Já taky špinila hned s čerstvým testem. Šla jsem k doktorovi, potvrdili srdíčko a hematom. Dostala jsem injekci na podporu plodu, Progesteron a Ascorutin. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí