Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj může mi někdo poradit sem 5+4tt potvrzení doktorem sem po ket 2 pokus trochu špinim když se utřu pak celí den nic pak zase trochu večer nic mě nebolí někdy záda nic víc ultrazvuk mám ve středu měla to naka a dopadlo to dobře nechci plašit z pohotovosti
@Seznam2312 ahoj, já jsem to měla u dcery od 4tt. Kontrolu jsem měla 6+2tt a dcerce jsou teď 2 roky.
Sem zvědavá na středu nechci se právě plašit ale i tak prví pozitivní test ultrazvuk za 13 let snažení snad to taky dopadne dobře
@Seznam2312 Já od 6. týdne krvácela, špinila celý první trimestr, měla jsem klidový režim, dobře to dopadlo. Špinění je celkem běžné, špatně je čerstvá červená krev. Držím palce ![]()
@Dadda8 dekuju je sto spíš jako starší no sem na ryzikovím tak že doma ležím a snažím se myslet na něco jiného
@Seznam2312 píše:
Ahoj může mi někdo poradit sem 5+4tt potvrzení doktorem sem po ket 2 pokus trochu špinim když se utřu pak celí den nic pak zase trochu večer nic mě nebolí někdy záda nic víc ultrazvuk mám ve středu měla to naka a dopadlo to dobře nechci plašit z pohotovosti
Ahoj, tohle ti nikdo moc neřekne… tyhle začátky jsou vždycky nejistý. U mě špinění v tomhle týdnu znamenalo konec, ale jiné ženské třeba špiní celé těhotenství… Třeba špiníš proto, že teď to tam pracuje.
Tak držím palce. ![]()
@bjetuschka ahoj ano konce dnes mě čeká vyčištění tak už nemám ani sílu ![]()
@Seznam2312 píše:
@bjetuschka ahoj ano konce dnes mě čeká vyčištění tak už nemám ani sílu
Achjo, mrzí mě to
Drž se. Hlavne at jsi zdravotně v pořádku a bez komplikací. ![]()
Dobrý den jdu si pro radu jestli se také někomu stalo o víkendu jsem si udělala 2 testy oba 2 byli pozitivní tak jsem zašla do lékárny koupila jsem si digitální a ten mi vyšel také pozitivní včera (V úterý) jsem začala špinit tak jsem jela na pohotovost tam mi řekli že tam žádné těhotenství nevidí a vzali mi krev z krve jsem měla výsledky ze mam
mírně zvýšené hodnoty HCG tak mi řekli že mám přijít ve čtvrtek na kontrolu ale dneska ve středu krvácím jako při menstrulaci jinak mám 13 dní zpoždění a těhu testy slabnou na 2 fotce mám to tedy brát jako potrat? ![]()
Jop, pokud krvacis silne jako menstruace a slabnou testy tak je to biochemko. ![]()
@Anonymní píše: VíceŽe došlo k oplodnění vajíčka (oplodněné vajíčko pak produkovalo hormon hCG, který ti zachytily testy), ale to se neuchytilo v děloze a odešlo spolu s menstruací.