Nízký nárust HCG, pomalý tlukot srdce

1
19.10.22 10:16

Nízký nárust HCG, pomalý tlukot srdce

Ahoj holky, mám otázku.
Jsem cca 7+7, ale ultrazvuk ukazuje 5+7. V neděli na ultrazvuku doktorka neviděla u plodu srdíčko a doporučovala náběr HCG s případnou revizí. V pondělí jiný doktor viděl srdíčko, ale říkal, že tluče pomalu (buď se teprve srdíčko vytvořilo a rozjede se, nebo opak). Každopádně se oba shodli, že to není ideální a musí se počkat.
V neděli bylo HCG 10000 a v úterý 10659. Jsem ve stavu, že očekávám to nejhorší. Máte někdo podobnou zkušenost se šťasným koncem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.10.22 10:50

Podobně jsem to taky měla a bohužel to dopadlo u mě revizí.

• Citovat
  • Upravit
18668
19.10.22 11:06
@Moure píše:
Ahoj holky, mám otázku.
Jsem cca 7+7, ale ultrazvuk ukazuje 5+7. V neděli na ultrazvuku doktorka neviděla u plodu srdíčko a doporučovala náběr HCG s případnou revizí. V pondělí jiný doktor viděl srdíčko, ale říkal, že tluče pomalu (buď se teprve srdíčko vytvořilo a rozjede se, nebo opak). Každopádně se oba shodli, že to není ideální a musí se počkat.
V neděli bylo HCG 10000 a v úterý 10659. Jsem ve stavu, že očekávám to nejhorší. Máte někdo podobnou zkušenost se šťasným koncem?

Je mi lito, ale takhle nízký nárůst za dva dny a k tomu špatná frekvence není dobrý ani trochu :( rozdíl ve velikosti 2 týdny je touhle dobou cca 1,5 Cm a to je opravdu hodne. Od 5mm musí byt pravidelný tlukot a srdíčko vidět bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
19.10.22 11:30
@Moure píše:
Ahoj holky, mám otázku.

Bojím se, že podle toho HCG to nejspíš nemůže dopadnout dobře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
19.10.22 12:40

:srdce: drž se a pokud to nedopadne, neboj, příští těhotenství to určitě vyjde. Já zažila zamlke těhu 2×. Hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
19.10.22 14:03

Není to prosperující těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
20.10.22 00:36

Bohužel u mě to při podobných výsledcích taky nedopadlo, ale pro povzbuzení - po 3 ZT jsem se nakonec taky dočkala, první dítě mám z IVF a druhé přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí