Bez srdeční akce 6+1

Anonymní
18.10.22 16:29

Bez srdeční akce 6+1

Ahoj jdu si pro radu dnes sem byla na ultrazvuku podle ultrazvuku jsem 6+1 ale srdíčko nebylo vidět dr mě posila ihned na revizi vůbec se semnou nechtěl o ničem bavit i přesto ze jsem vysvětlovala ze poslední ms ano byla 1.8 ze 1.9 jsem pouze špinila a měla sem cely cyklus rozházeny a styk v daném měsíci byl pouze 25-27.8 dr nechce počkat a nebaví se každý týden jsem docházela na hcg která stoupa prý ne tak jak by mělo ale stoupá hcg bylo přes 11 000 a minuly týden velikost podle dr byla kolem 5 týden mám pocit ze mě nikdo neposlouchá :,( jen vypsal žadanku a s úsměvem pronesl ze to se určitě nezmění cítím se úplně bezradna ze nebudou poslouchat ani zítra v nemocnici dr jede podle tabulek a jak to nesedí tak nevnímá mi přijde. Měla to některá z vás ze otěhotněla opravdu později? Děkuji za každou odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11816
18.10.22 16:33

Tak na tu revizi nechoď no…zavolej si do té nemocnice že chceš počkat a domluv si s nimi termín třeba za týden…oni si před revizi udělají kontrolní utz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
18.10.22 16:40

Na revizi nechoď. Nic není ztraceno. Samozřejmě ti nikdo nezaručí, že to dobře dopadne, ale nevzdávala bych to hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
18.10.22 16:40

Já byla na prvním utz na začátku osmého týdne a srdíčko nebylo vidět ani jedno. Dr mi tenkrát řekl, že čekám dvojčata a že to nevypadá, že by nějaké z nich odcházelo. Že mám přijít v 11tt a pak by měly být srdíčka vidět. A teď je klukům rok a půl. Pokaždé když tady čtu takovou diskuzi, tak nad tím žasnu. Mě prostě Dr nic takoveho vůbec neřekl, ani že by mělo být něco špatně když nejsou vidět srdíčka. Nebrali mi ani krev na hcg. Nakonec se teda ukázalo, že jsou kluci o týden mladší, než bylo počítáno podle ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 16:41

:nevim: 7tt by mohlo být ještě brzo na :srdce:. Já byla přesvědčená že jsem v 8tt. Plod byl mladší asi o týden. Čekalo se 14 dní a :srdce: bylo. Zkusila bych tu nemocnici a tam se popřípadě domluvit jestli počkat. Kamarádka se takhle rozhodovala taky a nakonec to byl samovolný. Jinak by ji taky hnali na sal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2775
18.10.22 16:50

Domluvila bych se s jiným gynekologem nebo klinikou na kontrolním ultrazvuku, za týden.
To tě jako i rovnou objednal? Pokud víš, kdy jsi otěhotněla, tím spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6695
18.10.22 16:55

Měla jsem později ovulaci, myslela jsem, ze jsem v 6tt a byla jsem ve 4tt, pockala bych týden nebo dva. Držím palce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
18.10.22 16:57

Pokud nevíš, kdy byla ovulace, je to všecko nesmysl. Ono i kdybys věděla, tak je v 6+1 na soudy brzo a běžě se dává ještě dalších 14 dní k dobru, co kdyby náhodou, pro jistotu. Pokud je těhotenství chtěné, není kam spěchat. Srdeční akce bvá vidět od nějakch 4 mm, od 6 mm by měla být stopro. Jinak tě nikdo k revizi nemůže nutit, i dyby byl nález za 14 dní stejný a konec by byl jasný, tak se můžš rozhodnout čekat. Změnila bych gynekologa. Možná má pravdu a stejně to dopadne blbě, ale jeho přístup je špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 17:03

@ugluk Gynekologa měnit budu stoprocentně má starý ultrazvuk a dneska se mi přístup nelíbil konzultovali sem to s jiným gynekologem a ten říkal ať se domluvíme ráno z nemocnici ať se počká ať si k nim zajdu na lepší ultrazvuk a budeme chytřejší a ovulaci nevím kdy sem měla cyklus byl extrémně rozházeny výpověď v práci úmrtí v rodině takže bych nezkoušela hádat upozorňovala sem třeba i dr ze test vyšel pozitivní až po 18 dnech zpoždění proste nechcou ani počkat nic takže mam jednat z nemocnici

• Citovat
  • Upravit
3958
18.10.22 17:03

Byla jsem na UTZ v 6+0 po IVF, takže to bylo 100% 6+0, a srdíčko vidět nebylo (a to mají v CARu dost dobrý ultrazvuk). Nikdo mě na žádnou revizi neposílal, řekli, ať přijdu na další UTZ za týden a půl a srdíčko bylo a bilo, porodila jsem zdravou holčičku po termínu. Na revizi bych nešla, počkala bych minimálně týden a chtěla další UTZ.

Příspěvek upraven 18.10.22 v 17:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3415
18.10.22 17:06

Určitě počkat, já v 7. týdnu bez akce a v 9. týdnu už bylo vidět. A to jsem měla ovulaci 14. - 15. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.10.22 17:21

Na revizí nechoď. Prijde mi to jako blbost. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
18.10.22 17:55

No ja mela tehu o tyden mladsi nez dle ms, kdybych sla na utz v domnelem 6tt, taky by nejspis nebylo videt nic. Na revizi te nikdo nemuze prinutit jit, klidne vyckej. Bez tveho souhlasu nemuzou nic, nejsi v ohrozeni zivota. Takhle brzy je to hodne zbytecne, navic hcg pry roste…drzim palce, ale at uz to dopadne jakkoliv, udelal bych 2 veci - okamzite hledala jineho doktora a v pripadne dalsim tehotenstvi nikam nesla driv nez ve 7-8tt, pokud nemas nejaky problem, ktery te k tomu nuti. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15146
18.10.22 18:17

Jestli byl poslední pohlavní styk 27.8.tak bys teď už byla v 10tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.10.22 18:24

Nechoď! Vydrž alespoň týden ještě. :hug:
Co nebylo vidět dneska, může být vidět klidně zítra. :srdce:
Držím palce. :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek