Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vnitřně se přenastav, že zdraví dítěte je důležitější než pohlaví.
@Anonymní píše:
Zdravím holky, jste tu některé kterým bylo na UTZ špatně určeno pohlaví? Jsem po čtvrté těhotná, poprvé jsem si pohlaví nechala říct, ve 12tt určeno a ve 20tt potvrzeno, ale úplně se neslučuje s mým pocitem co to budetak jestli se mám vnitřně přenastavit nebo si nechat variantu, že lékaři nejsou vševědoucí?
Hele, troufam si rict, ze tvuj pocit bude asi vedle jak ta jedle a doktori budou mit pravdu. ![]()
@Pétina256 však tady nepíšu, že se mi to pohlaví nelíbí
konkrétně k dané otázce nic nemáš, nebo se tak nudíš??
Nevím, my čekali překvapení a doktor nějak nevěřil, že vnitřně nic necítím, takže opravdu nemám ani tušení, co to bude ![]()
Fakt nic nebylo, co by tomu nějak pomohlo mi říct, jaké je to pohlaví. Prý příznaky, ani tvar břicha nic neřeknou, podle toho se orientovat nedá ![]()
Bezne se stava, ze si nastavajici rodice nechaji od lekare rict, jake pohlavi cekaji, ale na porodnim sale vidim casto prekvapeni a mnohdy i zklamani, ze se rodice nafixuji na pohlavi, ktere jim bylo rikano behem tehotenstvi a po porodu je vse jinak. Neni nad to-nechat se prekvapit a predem nepatrat. Dokud se dite nenarodi, stejne to neni jiste.
Moje „intuice“ šla v těhotenství pokaždé opačně, než co ze mě nakonec vylezlo, takže potřetí už bych věřila jedině ultrazvuku ![]()
@unuděná píše:
Moje „intuice“ šla v těhotenství pokaždé opačně, než co ze mě nakonec vylezlo, takže potřetí už bych věřila jedině ultrazvuku
Ja bych az do druheho trimestru, kdy jsem doslova videla synuv pohlavni organ vylepenej přes celou obrazovku utz, prisahala, ze cekam holku. ‚Neprala‘ jsem si ji, bylo mi pohlavi uprimne jedno, ale byla jsem si naprosto „jista“. ![]()
@Villanelle Přesně tak. V prvním bych bývala dala ruku do ohně, že to bude holčička, no kluk jako buk. V druhém jsem se cítila na kluka a byla to ta holka
Preference jsem neměla žádné, ale jistotu obrovskou
![]()
Kamarádce potvrzovali kluka i při příjmu. To bylo překvapení když vylezla holka!
![]()
@Anonymní píše:
Kamarádce potvrzovali kluka i při příjmu. To bylo překvapení když vylezla holka!![]()
Fakt?
ale bylo to teď někdy, nebo už je to pár let, kdy UTZ nebyl ještě tak dokonalý? ![]()
@unuděná píše:
@Villanelle Přesně tak. V prvním bych bývala dala ruku do ohně, že to bude holčička, no kluk jako buk. V druhém jsem se cítila na kluka a byla to ta holkaPreference jsem neměla žádné, ale jistotu obrovskou
![]()
Přesně tak, akorát mám první holku a pak kluka. U třetího opět pocit, že to bude kluk a není.
Zdravím holky, jste tu některé kterým bylo na UTZ špatně určeno pohlaví? Jsem po čtvrté těhotná, poprvé jsem si pohlaví nechala říct, ve 12tt určeno a ve 20tt potvrzeno, ale úplně se neslučuje s mým pocitem co to bude
tak jestli se mám vnitřně přenastavit nebo si nechat variantu, že lékaři nejsou vševědoucí?