Špatně určené pohlaví na UTZ

Anonymní
18.10.22 11:43

Špatně určené pohlaví na UTZ

Zdravím holky, jste tu některé kterým bylo na UTZ špatně určeno pohlaví? Jsem po čtvrté těhotná, poprvé jsem si pohlaví nechala říct, ve 12tt určeno a ve 20tt potvrzeno, ale úplně se neslučuje s mým pocitem co to bude :lol: tak jestli se mám vnitřně přenastavit nebo si nechat variantu, že lékaři nejsou vševědoucí? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
18.10.22 11:45

Vnitřně se přenastav, že zdraví dítěte je důležitější než pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
18.10.22 11:48
@Anonymní píše:
Zdravím holky, jste tu některé kterým bylo na UTZ špatně určeno pohlaví? Jsem po čtvrté těhotná, poprvé jsem si pohlaví nechala říct, ve 12tt určeno a ve 20tt potvrzeno, ale úplně se neslučuje s mým pocitem co to bude :lol: tak jestli se mám vnitřně přenastavit nebo si nechat variantu, že lékaři nejsou vševědoucí? :lol:

Hele, troufam si rict, ze tvuj pocit bude asi vedle jak ta jedle a doktori budou mit pravdu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 11:50

@Pétina256 však tady nepíšu, že se mi to pohlaví nelíbí :roll: konkrétně k dané otázce nic nemáš, nebo se tak nudíš??

• Citovat
  • Upravit
16392
18.10.22 11:59

Nevím, my čekali překvapení a doktor nějak nevěřil, že vnitřně nic necítím, takže opravdu nemám ani tušení, co to bude :mrgreen:

Fakt nic nebylo, co by tomu nějak pomohlo mi říct, jaké je to pohlaví. Prý příznaky, ani tvar břicha nic neřeknou, podle toho se orientovat nedá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
18.10.22 12:01

Věřila bych ultrazvuku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
18.10.22 12:02

Bezne se stava, ze si nastavajici rodice nechaji od lekare rict, jake pohlavi cekaji, ale na porodnim sale vidim casto prekvapeni a mnohdy i zklamani, ze se rodice nafixuji na pohlavi, ktere jim bylo rikano behem tehotenstvi a po porodu je vse jinak. Neni nad to-nechat se prekvapit a predem nepatrat. Dokud se dite nenarodi, stejne to neni jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.10.22 12:10

Moje „intuice“ šla v těhotenství pokaždé opačně, než co ze mě nakonec vylezlo, takže potřetí už bych věřila jedině ultrazvuku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
18.10.22 12:21
@unuděná píše:
Moje „intuice“ šla v těhotenství pokaždé opačně, než co ze mě nakonec vylezlo, takže potřetí už bych věřila jedině ultrazvuku :mrgreen:

Ja bych az do druheho trimestru, kdy jsem doslova videla synuv pohlavni organ vylepenej přes celou obrazovku utz, prisahala, ze cekam holku. ‚Neprala‘ jsem si ji, bylo mi pohlavi uprimne jedno, ale byla jsem si naprosto „jista“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
18.10.22 12:23

Věřila bych ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
18.10.22 12:24

@Villanelle Přesně tak. V prvním bych bývala dala ruku do ohně, že to bude holčička, no kluk jako buk. V druhém jsem se cítila na kluka a byla to ta holka :lol: Preference jsem neměla žádné, ale jistotu obrovskou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 12:29

Kamarádce potvrzovali kluka i při příjmu. To bylo překvapení když vylezla holka! :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
18.10.22 12:45

Ve 20tt už bych asi uz věřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.22 13:06
@Anonymní píše:
Kamarádce potvrzovali kluka i při příjmu. To bylo překvapení když vylezla holka! :nevim: :mrgreen:

Fakt? :D ale bylo to teď někdy, nebo už je to pár let, kdy UTZ nebyl ještě tak dokonalý? :lol:

• Citovat
  • Upravit
35974
18.10.22 13:07
@unuděná píše:
@Villanelle Přesně tak. V prvním bych bývala dala ruku do ohně, že to bude holčička, no kluk jako buk. V druhém jsem se cítila na kluka a byla to ta holka :lol: Preference jsem neměla žádné, ale jistotu obrovskou :D :D

Přesně tak, akorát mám první holku a pak kluka. U třetího opět pocit, že to bude kluk a není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí