Můžu být v tom?

23
17.10.22 22:15

Ahoj jsem tu nová

Ahoj holky jsem tu nová a přišla jsem si pro radu jestli můžu být těhotná když mám menstruaci cyklus mám 24dni minulý měsíc jsem to dostala 23.9.mela jsem to 6dni a dvacátého devátého se do mě přítel udělal a teď jsem dostala menstruaci 15.10. myslíte že můžu být těhotná? :think:****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
17.10.22 22:19

Velice nepravděpodobné.
Existuje taková věc, těhotenský test se to jmenuje, pokud jsi v nejistotě, použij ho. MS jsi ale dostala, nechráněný styk proběhl těsně po předchozí MS…
Pokud těhotná být nechceš, používej ochranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
17.10.22 22:22
@Maruš ber píše:
Ahoj holky jsem tu nová a přišla jsem si pro radu jestli můžu být těhotná když mám menstruaci cyklus mám 24dni minulý měsíc jsem to dostala 23.9.mela jsem to 6dni a dvacátého devátého se do mě přítel udělal a teď jsem dostala menstruaci 15.10. myslíte že můžu být těhotná? :think:****

Blbý a blbější…a nejblbější :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
17.10.22 22:25

To je zase dotaz, dostala menstruaci, tak co řešíš. Pokud máš obavy použij těhotenský test, návod je v krabičce vždy přiložen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.22 22:26

@Suelinda Netušila jsem že tu jsou takhle zlí lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.10.22 22:28

@mamule42 pardon ale já se ptala na to jestli mohu být těhotná i přes menses nevím proč hned útočíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
17.10.22 22:31
@Maruš ber píše:
@mamule42 pardon ale já se ptala na to jestli mohu být těhotná i přes menses nevím proč hned útočíte

Od
Jak to tady asi máme vědět, nikdo tady neútočí, proč si neuděláš test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
17.10.22 23:21
@Maruš ber píše:

Si udělej test :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
18.10.22 00:11
@Maruš ber píše:

Pokud nechceš být těhotná, tak se chraň nebo nesouloz! Vše je možné, ale když ms byla tak spíš těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
18.10.22 05:34

Ano, některé ženy mohou menstruovat i v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
18.10.22 07:38

Ano, můžeš mít výjimečně MS aj být těhotná. Kup si prostě v lékárně test a uvidíš. Jinak pokud chceš jistotu, tak si pořiďte s příťou ochranu, abyste snížili možnost otěhotnění. Jinak k těm zlým lidem tady… připravila bych si nervovou soustavu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
302
18.10.22 07:49

Ženský jsou tu občas háklivý na tyto otázky. Jde o to, ze podobne příspěvky tu jsou každou chvilku a na to proste není moc odpověď. Chápu, ze se ptáš a je to v pořádku, tedy pro mě. Jak už tu bylo zmíněno, tak můžeš i nemusíš, ale větší pravděpodobnost, ze nejsi těhotná. Většinou, kdyz už jsi a dostaneš to, tak je to jen takové vetsi špineni. Ale test ti ukáže vetsi jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.10.22 11:26

@shadowbabe chápu jen mi to přišlo divný protože nemám pravidelný cyklus :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.10.22 11:29

@Umík já jsem nenapsala že bych nechtěla být těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
19.10.22 00:17

S největší pravděpodobností těhotná nejste. Pokud o těhotenství stojíte, tak tomu nechte volnou ruku. Nepřemýšlejte u každé menstruace nad tím, jestli už konečně jste ta jedna z tisíce, co v těhotenství menstruuje. Moje mamka přišla na těhotenství pozdě právě proto, že menstruovala. Šla na pravidelnou kontrolu a zažila největší šok svého života… A dneska tu sedím a troufnu si říct, že i kdyby na těhotenství tenkrát přišla o dva měsíce dřív, vůbec nic by to nezměnilo :lol: Začátky jsou stejně buď anebo. Týden sem nebo tam v tom zjištění nehraje roli… Zato přílišné kontrolování a obsesivní soustředěnost na to, abych otěhotněla, tak zrovna to obvykle hraje roli velkou - negativní roli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí