Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem tu nová a přišla jsem si pro radu jestli můžu být těhotná když mám menstruaci cyklus mám 24dni minulý měsíc jsem to dostala 23.9.mela jsem to 6dni a dvacátého devátého se do mě přítel udělal a teď jsem dostala menstruaci 15.10. myslíte že můžu být těhotná?
Velice nepravděpodobné.
Existuje taková věc, těhotenský test se to jmenuje, pokud jsi v nejistotě, použij ho. MS jsi ale dostala, nechráněný styk proběhl těsně po předchozí MS…
Pokud těhotná být nechceš, používej ochranu.
@Maruš ber píše:
Ahoj holky jsem tu nová a přišla jsem si pro radu jestli můžu být těhotná když mám menstruaci cyklus mám 24dni minulý měsíc jsem to dostala 23.9.mela jsem to 6dni a dvacátého devátého se do mě přítel udělal a teď jsem dostala menstruaci 15.10. myslíte že můžu být těhotná?****
Blbý a blbější…a nejblbější ![]()
To je zase dotaz, dostala menstruaci, tak co řešíš. Pokud máš obavy použij těhotenský test, návod je v krabičce vždy přiložen.
@mamule42 pardon ale já se ptala na to jestli mohu být těhotná i přes menses nevím proč hned útočíte
@Maruš ber píše:
@mamule42 pardon ale já se ptala na to jestli mohu být těhotná i přes menses nevím proč hned útočíte
Od
Jak to tady asi máme vědět, nikdo tady neútočí, proč si neuděláš test?
@Maruš ber píše:
Si udělej test ![]()
@Maruš ber píše:
Ahoj holky jsem tu nová a přišla jsem si pro radu jestli můžu být těhotná když mám menstruaci cyklus mám 24dni minulý měsíc jsem to dostala 23.9.mela jsem to 6dni a dvacátého devátého se do mě přítel udělal a teď jsem dostala menstruaci 15.10. myslíte že můžu být těhotná?****
Pokud nechceš být těhotná, tak se chraň nebo nesouloz! Vše je možné, ale když ms byla tak spíš těhotná nebudeš.
Ano, můžeš mít výjimečně MS aj být těhotná. Kup si prostě v lékárně test a uvidíš. Jinak pokud chceš jistotu, tak si pořiďte s příťou ochranu, abyste snížili možnost otěhotnění. Jinak k těm zlým lidem tady… připravila bych si nervovou soustavu ![]()
Ženský jsou tu občas háklivý na tyto otázky. Jde o to, ze podobne příspěvky tu jsou každou chvilku a na to proste není moc odpověď. Chápu, ze se ptáš a je to v pořádku, tedy pro mě. Jak už tu bylo zmíněno, tak můžeš i nemusíš, ale větší pravděpodobnost, ze nejsi těhotná. Většinou, kdyz už jsi a dostaneš to, tak je to jen takové vetsi špineni. Ale test ti ukáže vetsi jistotu.
@shadowbabe chápu jen mi to přišlo divný protože nemám pravidelný cyklus ![]()
S největší pravděpodobností těhotná nejste. Pokud o těhotenství stojíte, tak tomu nechte volnou ruku. Nepřemýšlejte u každé menstruace nad tím, jestli už konečně jste ta jedna z tisíce, co v těhotenství menstruuje. Moje mamka přišla na těhotenství pozdě právě proto, že menstruovala. Šla na pravidelnou kontrolu a zažila největší šok svého života… A dneska tu sedím a troufnu si říct, že i kdyby na těhotenství tenkrát přišla o dva měsíce dřív, vůbec nic by to nezměnilo
Začátky jsou stejně buď anebo. Týden sem nebo tam v tom zjištění nehraje roli… Zato přílišné kontrolování a obsesivní soustředěnost na to, abych otěhotněla, tak zrovna to obvykle hraje roli velkou - negativní roli…