Bakteriální/virová infekce v těhotenství

186
18.10.22 08:20

Bakterialni/virova infekce v tehotenstvi

Ahoj holky,

Dnes v noci jsem mela zvysenou teplotu, blbe se mi spalo, zacalo me bolet v krku. Proste viroza.
Jsem na zacatku tehotenstvi, nicmene od te dnesni probdele noci me uz neboli prsa na dotek. Mam ted pocit, jako bych uz tehotna nebyla, takze se bojim nejhoršího: Ze jsem vlivem te virozi potratila.
K dotorovi jdu presne za tyden.
Stalo se nekdy nekomu neco podobneho? Slo jen o plany poplach nebo se opravdu jednalo o potrat?
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35801
18.10.22 08:28
@Holka Lolka píše:
Ahoj holky,Dnes v noci jsem mela zvysenou teplotu, blbe se mi spalo, zacalo me bolet v krku. Proste viroza.
Jsem na zacatku tehotenstvi, nicmene od te dnesni probdele noci me uz neboli prsa na dotek. Mam ted pocit, jako bych uz tehotna nebyla, takze se bojim nejhoršího: Ze jsem vlivem te virozi potratila.
K dotorovi jdu presne za tyden.
Stalo se nekdy nekomu neco podobneho? Slo jen o plany poplach nebo se opravdu jednalo o potrat?
Diky.

Příznaky pricházejí a odchazeji. Pokud si neměla horecky, nekrvacis, nemáš křeče v podbřišku tak se s největší pravděpodobností nic nestalo a těhotenství běží dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.10.22 08:37

@JancaS84 Tak horko my bylo poradne, ale kdyz jsem si pak merila teplotu bylo to vzdycky jen nad 37, ani jsem se nepotila. Ale s jistotou to rict nemuzu- obecne docela dobre zvladam horecky.
Ta prsa me rozhodila, uz v noci jsem citila, ze prestavaji byt tak citliva. A ze se to děje zrovna při teplotách mi na klid moc nepřidalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.10.22 13:50

Buď úplně v klidu. :hug:
Příznaky můžou odejít a za týden být zpátky a ještě tě pěkně potrápit. :lol:
Myslím, že pokud nemáš křeče nebo bolesti, tak se vůbec nic nestalo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.10.22 16:25

Holky, já vím, ze je to asi kravina, ale mužů tomu plodu ublížit, když budu zachumlana pod peřinou, pod kterou je mi teplo? Jako podle teploměru teplotu nemám, ale když oddělám peřinu, tak mám úplně horké břicho. A podle teploměru má to břicho víc, než 38stupnu (mám ten teploměr, který stačí přiložit k tělu a snímá teplotu). Asi jsem už úplně silena, ale tohle by mě nikdy nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.10.22 17:27
@Holka Lolka píše:
Holky, já vím, ze je to asi kravina, ale mužů tomu plodu ublížit, když budu zachumlana pod peřinou, pod kterou je mi teplo? Jako podle teploměru teplotu nemám, ale když oddělám peřinu, tak mám úplně horké břicho. A podle teploměru má to břicho víc, než 38stupnu (mám ten teploměr, který stačí přiložit k tělu a snímá teplotu). Asi jsem už úplně silena, ale tohle by mě nikdy nenapadlo.

Ne, nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky