Špinění v intervalech

Anonymní
4.6.23 10:45

Špinění v intervalech

Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda se to někomu na začátku těhotenství stalo. Jsem v 6 tt a už týden a půl lehce v špiním - v intervalech. Třeba tři ano, dva dny nic, poté zase 3 dny špinění a dva dny zase ok. Bojím se, že to nevěstí nic dobrého. :(
Měl to někdo z Vás podobně a bylo to ok? Pokud by se jednalo o potrat, nebylo by špinění konstantní? Nerozjelo by se po týdnu a půl již v krvácení?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.23 11:10

Ještě chci doplnit, že vůbec nemám bolesti břicha.

• Citovat
  • Upravit
4385
4.6.23 13:09
@Anonymní píše:
Ještě chci doplnit, že vůbec nemám bolesti břicha.

Zkus si vzít Ascorutin. Nestává se ti to po nějaké námaze, zatlačení na velké, apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
4.6.23 13:49

At ti doktor napíše ascuritin a třeba nějaký progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.23 13:59

@suzka1 mám ascorutin - beru 2× denně, také progesteron (200mg denně), přesto lehce špiním…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.23 14:00

@korn123 nene, po zatlačení na wc nikoliv. Ale například po ranní chůzi (delší) - při příchodu do práce atd.
Ale nemám to moc vysledované, protože plně funguji se vším všudy.

• Citovat
  • Upravit
4385
4.6.23 14:08
@Anonymní píše:
@korn123 nene, po zatlačení na wc nikoliv. Ale například po ranní chůzi (delší) - při příchodu do práce atd.
Ale nemám to moc vysledované, protože plně funguji se vším všudy.

Tak si zkus koupit ten Ascorutin, je to volně prodejné a i když se na přibal. letáku píše, že není vhodné pro těhotné, tak lékaři ho předepisují. Je to jen vysoký obsah vitamínu C. Sama jsem ho v obou těhotenství využívala, plus jsme ještě do 13tt brala Utrogestan. Byla jsi už na gyndě nebo ne, kdy máš kdyžtak jít? Já u druhého těhu špinila skrz hematom v děloze, ale přišlo se na něj až v 9tt, a špinila jsem od nějakýho 6-7tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí