Ellaone pilulka po a jak funguje?

Anonymní
3.6.23 19:40

Ellaone pilulka po a jak funguje?

Ahoj, chtela bych se zeptat, uzila jsem pilulku po ellaone do cca hodiny a pul, ani ne, potom, co nam praskl kondom. Delala jsem si i ovulacni test a ovulace nebyla. Chtela bych se zeptat, pokud by nam kondom praskl znova a pritel by nevyvrcholil, vim, ze by me ta pilulka nechranila jakoze na ted. Ale jde mi o to, jestli by mi neprestala fungovat ta pilulka predtim. Kdyby se to stalo tak 5hodin po uziti ellaone. Dekuji za odpovedi. (To druhe je jen pro mou zajimavost). Jake jsou vase zkusenosti s ellaone?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4043
3.6.23 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, uzila jsem pilulku po ellaone do cca hodiny a pul, ani ne, potom, co nam praskl kondom. Delala jsem si i ovulacni test a ovulace nebyla. Chtela bych se zeptat, pokud by nam kondom praskl znova a pritel by nevyvrcholil, vim, ze by me ta pilulka nechranila jakoze na ted. Ale jde mi o to, jestli by mi neprestala fungovat ta pilulka predtim. Kdyby se to stalo tak 5hodin po uziti ellaone. Dekuji za odpovedi. (To druhe je jen pro mou zajimavost). Jake jsou vase zkusenosti s ellaone?

Sakra co to máte za kondomy, že vám pořád praskají? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
3.6.23 21:56
@Anonymní píše:

ty máš chuť na sex teďka po prasknutí kondomu a užití Elleaone?
to jsi teda hustá borka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36173
3.6.23 22:48

Nic není na 100% jestli chcete sex bez kondomu tak si nech předepsat antikoncepci. Další styk bez kondomu neriskujte. Pohádku o opět prasklému kondomu si můžeš schovat na jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí