Pohlaví genetika Plzeň 22tt

26
4.6.23 07:11

Pohlaví genetika Plzeň 22tt

Ahoj holky. Co si o tom myslíte? Vím, že 100% je po porodu, ale i tak. Můj gynekolog se pohlaví zjistit nesnažil, mimčo bylo pořád otočené blbě. Ve 22tt jsem jela na 3D/4D utz do Plzně na genetiku a tam nám řekli, že to bude holka.
Potom jsem byla na pohotovosti s bolestí břicha a pak jsem se ze zvědavosti zeptala lékaře tam, jestli vidí co to je, že nám řekli v Plzni, že holka. A on “cooo holka?” A zkoumal to, ale pak souhlasil a ukazoval, že tam nic na víc není😂 🙈. To bylo 24tt.
V týdnu jedeme pro růžový kočár a všichni mě pořád straší, co když se spletli. Vím, že šance jsou, ale přeci jenom nám pohlaví řekli “až” ve 22tt. Myslíte, že si to mám užívat a těšit se, nebo se radši v barvách krotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
4.6.23 07:14

Ještě bych vyčkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.23 07:20

Všichni kolem mě se totiž pohlaví dozvěděli ve 13tt, možná 16 a už mají skoro vše koupeno😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.6.23 07:23

@Majda1223

U syna nám to řekli na 99% ve 23tt.. u maličké jsme se to dozvěděli z plodovky. Znám několik případů, kdy se z holky najednou vyklubal kluk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
4.6.23 07:29

No…nevím…pokud kupujete novy asi by bylo lepší koupit až těsně před porodem..abyste ho pak kdyžtak mohli vrátit…když už teda chcete růžový…já jsem zastánce u takovýhle dražších položek pro barvy který může být pro obě pohlaví..a teda celkove nesnáším takové to že kluk má být v modré a holka v růžové…

Mmch u staršího dítka nám řekli ve 21tt že na 60%…
U mladsiho dítka to bylo prý jasné a krásně vidět už ve 13tt…a po 20tt se to uz jen potvrdilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
4.6.23 07:37

Kde jste v Plzni na te genetice byli? Ve fakultce nebo u Olympie? U Olympie mají opravdu perfektní utz a i zaměstnanci jsou machři. Takže jim bych věřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.23 08:14

@Perníček22 ahojky,byli jsme v Plzni v Černicích. Bohužel to tam neznám, jsem odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.6.23 08:21

A jak se v dnešní době stane, že je z holky kluk? Vždyť jsou ty přístroje tak moderní, do toho 3D/4D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
4.6.23 08:24

@Majda1223 ne vždy je mimino natočené tak skvěle, že je to jasně vidět a nebo je to jasně vidět až později. U kluka to kolikrát nelze přehlédnout, jak svojí chloubu rád ukazuje :lol: klukovi to zmizet nemůže, holce to naopak “narůst” může :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
4.6.23 09:20

@korn123 já už jsem v okolí zažila i opačný případ. Už je to teda spousty let. Asi záměna s pupeční šňůrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.6.23 09:42
@Majda1223 píše:
Všichni kolem mě se totiž pohlaví dozvěděli ve 13tt, možná 16 a už mají skoro vše koupeno😄

Tak honem s davem…
Prosim te, kam se zenes?

• Citovat
  • Upravit
26
4.6.23 12:18

Prosimtě, našla jsem kočárek za fajn cenu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.23 12:26
@Majda1223 píše:

No vidíš a já jsem v 18.týdnu o druhé málem přišla a uvidíme, jak se mu bude dařit dál…dcerka už chtěla jít něco koupit miminko a ještě jsem ji brzdila, že máme dost věcí a hraček po ní a že to půjdeme vybrat později, pak jsem za to byla ráda…pohlaví víme, ale přesto ještě vyčkám, základ máme a ostatní mám nakoupené na počkání a může být balík doma, ještě než půjdu z porodnice :) a hlavně se ještě budeme mezitím stěhovat do nového…Kočárek máme šedo bílý a vozejk Chariot vínovo černo béžový…

• Citovat
  • Upravit
15841
4.6.23 12:39

Nejlépe v tomto případě je, koupit
kočárek v neutrálních barvách.
A nechat se překvapit. :)
Hlavně ať vše dopadne v pořádku a miminko se narodí zdravé, nehledě na to jestli chlapeček nebo holčička. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
4.6.23 14:22
@Majda1223 píše:
Prosimtě, našla jsem kočárek za fajn cenu:)

Je fajn, ze si nepripoustis zadne komplikace. Ale jsou pripady, kdy pohlavi na 100% neurcis ani super strojem a super lekarem, kvuli poloze, spatnym akustickym podminkam - obezite tehotne atd. Takze pokud ti nevadi, ze ruzovy kocarek za fajn cenu pak zase prodas, tak smele do toho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky