Špinení v těhotenství začatek

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
380
20.4.22 17:01

špinení v těhotenství začatek

Ahojky holky,

tak se mi to včera potvrdilo jsem těhotná!!! po roce snažení jsem neskutečně štastná zaroven strašně.. nerovzní a vystrašená.
Včera jsem počurala test dvě čarky letela jsem do lekarny po práci pro test z krve, a test co ukaže přibližně týden.
Vše se potvrdilo test mi ukazal 2-3 týdny.
Volala jsem hned na gynekologii dali mi termín 2.5 na ultrazvuk.
No a večer jsem malino špinila (včera jsem to měla dostat nedostala) a dnes taky.. zítra budu volat na gynekologii já měla vždy problem se špinením i mimo tehotenství..
ale trošku se bojím, čtu články že to je normální ( že 1 - až 5 týden se vše dává do kupy)( netuším jsem těhotná poprvé a je to vymodlené miminko tolik jsme si ho přála…
nemáte někdo s tímhle zkušenost? Moc děkuji..
Jinak je to špinění slabší není to extrem je to spíš světle hnědě až šedivé omlouvám se za detail nevím zda to je podstatné omluvte mně..a moc děkuji za veškeré rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
20.4.22 17:08

@Jitka123wal Špinění je dost časté nikdo ti ale s přesností nic neřekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
20.4.22 17:13

@Jitka123wal špinění je úplně normální.. pokud není čerstvá krev není se čeho bát.. já jsem 15+4 a ještě před týdnem jsem špinila.. některé ženy špiní celé těhotenství.. hoďte se do klidu a odpočívejte.. držím palečky.. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.4.22 17:16

Mockrát děkuji holky,

bála jsem se, mě se ta čerstvá krev staal právě před týdnem… zničeho nic pak už nic.. a nedostala jsem to a najednou na testu čárka jsem opravdu šťastná :) To víte jsem plašan první vymodlený nechci se ptát nikoho ještě z rodiny nikdo to neví.. a prolezam internet i Vám držím palce at je vše jak má být! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18579
20.4.22 17:16

@Jitka123wal muže to byl z uhnizdovani a vše Ok. U me spineni znamenalo špatný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12587
20.4.22 17:55

Raději se nech vyšetřit. Já jsem takhle začala špinit předevčírem večer, včera už jsem šla radši k doktorovi, rozkrvácela jsem se a potratila jsem. Nerada to říkám, nechci tě strašit, ale tím, že je to u mě čerstvé, tak bych nad špiněním raději nemávla rukou s tím, že,,se to může dít". Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
20.4.22 18:05

Já špinila ve druhém těhotenství, asi od 5. týdne, bylo to asi po námaze, když jsem zvedala starší dceru, ale těžko říct. Jinak bylo vše ok, trvalo to tak 4 týdny a pak to přestalo. Porodila jsem po termínu :)
Držím palce, ať je vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
20.4.22 19:15

Špinila jsem v 10tt, úplně minimálně a mělo to špatný konec…
Samozřejmě to nemusí znamenat nic vážného, jen to chce určitě prohlídku, více Ti řekne až dr.,spousta holek špiní, krvácí a vše je v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.4.22 19:35

Okolo 6.týdne jsem začala hodně krvácet, za večer jsem zpotřebovala asi 3 vložky, hrozně jsem se bála, že je konec. Ale vyšetření dopadlo úplně v pořádku a teď mi tu běhá zdravý petiletak:). Držím palce, ať je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
21.4.22 08:24

U někoho je špinění v pořádku a u někoho ne.. u mě to bohužel znamenalo SP.

• Citovat
  • Upravit
380
21.4.22 10:33

Ahojky holky,

jela jsem radši na gynekologii zkontrolovala mě a říkala že jsem 4tt +2. No že špinim uplně minimalně.. že to není dramaticke, ale dala mi leky na zastavení, Na UZ nic neviděla říkala že to je běžné. Že je ještě moc bry, vaječníky vypadají v pořádku nikde volná tekutina. Že by se tam dělalo.. mimodeložní. Říkala že máme 3 varianty 1 budu těhotná klasicky a díte se ukáže až 8tt, nebo mimodeložní, nebo zamkle tehotenství musím počítat se vším. Vzali mi HCG tak uvidíme.
Jenže holky ja nevím jestli jste to něktetá taky tak měla. Bolí mě podbříšek jako na MS.. i záda, žaludek jak na vodě. Prý to může být běžné docela se bojím…
je to někdo komu se tohle také dělo?,

moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
21.4.22 10:36

@Jitka123wal krev ukáže.. je to ale opravdu brzo.. to se i divím, že ti dala léky.. to je buď a nebo a žádné léky tomu nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
18579
21.4.22 10:41

@Jitka123wal ten podbrisek je normální. Pokud to nejsou křeče, ale jen pobolivani tak v pohodě. Žaludek na vodě je taky normální. Já měla vždycky ještě večerní zimnice tak do 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
21.4.22 11:29

Holky bolí to jako ne menstruaci no, přesně stejně do konce i ty záda… a je to i ze stran jenže jak mi dokroka řekla " no bolelelo by vás spíš na jedne straně kdyby to bylo mimodeložní" tak se člověk hlídá. Doktorka byla v klidu jen mi řekla jaká je situace a že se nemám bát zítra budu volat na vysledky HCG. Čekala jsem rok na drobečka modlím se opavdu se modlím.. ale jako malé bolesti to nejsou já vždy měla MS bolesti šilene ale taky ne nic dramatického kdybych nebyla tehotná neřeším to ale tim že vím že jsem.. tak he to jine. Dala mi ASCORUTIN na zastavení špinení ale prý špiním jen opravdu lehce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
21.4.22 11:30

@Jitka123wal pokud to nejsou křeče, tak je to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky