Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
stejně tě pošlou domů z nemocnice. oni neradi si tam nechávají v tak raném stádiu matky. kdybys byla třeba 36 týden,tak by šlo třeba i o předčasný porod,tak by tě tam nechali na pozorování. pokuď ti v nemocnici nic nenaleznou,tak tě pošlou domů a předepíšou ti vitamíny a ascorutin- vím to z vl. zkušenosti. a pokuď ti krví nenasaknou pořádně víc než 2 vložky,tak to taky řešit nebudou. ale radši si zajeď na do nemocnice na ozvy a pupečníkovou šnůru!
Z mé zkušenosti (asi záleží na nemocnici) tak nechávají i v tak nízkém týdnu těhu, nasadí nějaké třeba kapačky a zastaví to. A bude bez problémů.
jenže kapačky mohou nasadit pouze,že krvácí nepřetržitě.a nebo,že se to špinění trvá denně i po dobrání toho Ascorutinu…Sem tam špinění a trocha krve je zcela normální v těhu.
ahojte,tak jsem zpatky,chteli me hospitalizovat,ale nakonec jsme se domluvili ze budu poctive lezet doma a kdyby nahodou nejeke zhorseni,tak prijedu a hospitalizuji me a uz bez reci…
mela jsem krevni srazeninu v deloze,placenta castecne zasahuje,dostala jsem injekci proti krvaceni a magnesko..
RadanaH píše:
ahojte,tak jsem zpatky,chteli me hospitalizovat,ale nakonec jsme se domluvili ze budu poctive lezet doma a kdyby nahodou nejeke zhorseni,tak prijedu a hospitalizuji me a uz bez reci…mela jsem krevni srazeninu v deloze,placenta castecne zasahuje,dostala jsem injekci proti krvaceni a magnesko..
Tak to je dobře,že jsi aspoň v pořádku. Hlavně lež,měj absenci sexu a jez to magnézko a vitamínky ,hlavně C !
jojo,dekuji,ono na psychiku bude lip kdyz budu doma,ale samo ze kdyby se mi neco nezdalo,tak nebudu delat hrdinku a pujdu do nemocnice
To jsem moc ráda, že jsi jela divím se tvému doktorovi, že když jsi mu volala že tě neprohlídl. ![]()
hmmm,tak videl me a prohlizel v pondeli a v utery mu volam…tak asi bral,ze nalez je stejny z pondelka,ci nevim ![]()
gabi.design píše:
Jsem ráda, že to vypadá dobře. Já měla taky hematom na placentě a vypadalo to všelijak. Nakonec jsme se z toho úspěšně bez problémů vyhrabali a za chvilku budeme rodit. Držím palce.
dekujiiiii,nejak se to musi zvladnout,snad brzo prestanu spinit a bude lip…taky drziiiim pestiiii,ty uz to mas skoro za par
![]()