Špinění z placenty 20tt

7213
7.4.11 09:05

Spineni z placenty 20tt

ahojte zdravim,chci se poradit…uz pres tyden jsem mirne spinila,v pondeli jsem byla v poradne,kde vse v pohode,ale mudr rikal,ze mam placentu moc nizko a spinim z ni,ale konkretne typ problemu s placentou nevim…
ale od utery uz nespinim,ale je to mensi mnozstvi jasne krve,hlavne kdyz lezim a zvednu se na wc,tak ze me neco malo vytece…volala jsem mudrovi a rikal,ze pry at lezim+ascorutin+horcik a kdyby se mi neco nezdalo,tak at prijedu..ja myslela,ze to bude ustupovat,ale je to porad stejneho razu uz 3dny,premyslim ze bych jela rovnou do nemocnice po ordinacni dobe meho mudra,co myslite?

jeli byste a nebo lezely doma?

ja mam strach,ale mudr byl v pohode a rikal tonem jak kdyby se nic moc nedelo :-?

Diky za prispevky,rady,povzbuzeni,Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14546
7.4.11 09:18

ahoj Radko, já bych pro klid jela, pokud ti to domácí prostředí umožňuje, tak jeď. Já jsem byla v ranném těhotenství v nemocnici a byla tam se mnou jedna, která měla uplně stejný problém jako ty, byla 23tt a hodně nízko placenta, primář jí řekl, že tam má ležet (chtěla domů) že jí hrozí potrat :cry: mohla mít něco jiného, ale opravdu to není asi sranda a radši bych ležela v nemocnici. Na druhou stranu, tvůj mudr. tě zná lépe a tak bych mu věřila, ale i tak bych jela. Držím palce!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 09:22

doktor uz me jednou da se rict zklamal,zanedbal infekci v tehu,takze budu menit doktora,takze mu zcela neduveruji :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.4.11 09:23

ahojky, pokud svému lékaři zcela nedůvěřuješ, tak raději jeď do nemocnice :palec:
Držím palce, ať to nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.4.11 09:24

klidně jeď hned do nemocnice, když se ti něco nezdá, nemusíš čekat na to až zavře, jsou to nervy, to si umim představit. Když s ním nejsi spokojená, tak jeď a řekni jim to tam, kdyby se tě ptali, proč jsi nešla ke svému mudrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 09:26

me pritel veze na patou do spitalu,muj ordinuje do 15hodiny,tak pak ani jim nemusim nic vysvetlovat…

mozna je to banalita,mozna ne…ale tezko laik pozna,kdy je to ok a kdy ne…ja z te krve mam proste bobky :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.4.11 09:27

Já jsem to měla taky podobné, trochu dřív, asi ve 14 tt. Dokrotka mě tedy nechala doma, řekla, že mám placentu nízko a že malinko překrývá vstup do děložního hrdla, proto může docházet ke špinění nebo slabému krvácení. Byla jsem tedy doma. Za pár dní se to zlepšilo a už se to neukázalo.
Moje známá má jiný problém, podobný. Jí překrývá placenta vstup do děložního hrdla o 1,8 cm, leží v nemocnici na riziku a doktoři jí řekli, že tam bude ležet až do konce těhu, že je to nebezpečné a placenta se může kdykoli začít odlučovat. Chtějí ji hlídat.

Dělal ti doktor UTZ? Zjistil, jak je situace závažná? Já bych možná zajela ještě jinam, k jinému doktorovi, do nemocnice, pro další názor. Jestli máš vcestnou placentu, je to nebezpečný stav a rozhodně by tě měl někdo hlídat. Jestli ne, tak bude asi stačit doma klid a věřit, že se placenta sama vytáhne. Mně se vytáhla, takže i hrozící CS byl zažehnán. Přeju hodně štěstí, a nepodceňovala bych to. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 09:32

jojo,mudr se dival mikroskopem na cipek,pak jej prohmataval a delal utz normalne pres bricho…

on mi nerekl,jestli mam vcesnou a nebo ne,nebo jak zasahuje do hrdla…rekl jen ,ze ji mam hoooodne nizko,tot vse a ja z toho byla rozladena,ze jsem se nevyptavala dal a hlavne se zajimala o prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
7.4.11 09:35

Tak jeď pro jistotu do toho špitálu, oni ti tam udělaji vyšetření a uvidíš. Víc asi udělat nemůžeš. Ať to dobře dopadne a pak dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 09:38

jojo,holky dekuji,ja si treba vytpim hodne,ale jde mi o prcka,zacinam ho pomalu citit,tak je to tezke…nechci at se neco stane,ale zas nechci mit nastalo stan v nemocnici,aby mohli vse prosetrit,ale na druhou stranu je tezke rozlisit co je v pohode a co ne-kor pro prvorodicku :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.4.11 10:59

Příspěvek upraven 17.05.16 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 13:27

gabi,dekuji,urco pak pisnu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
7.4.11 14:30

za odpoledne jen dve kapky,tak nevim jestli jet,do spiutalu by se melo jet jako akutka,ne?
at na me nekoukaji,ze treba chci jen videt prcka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
7.4.11 14:45

Já být tebou tak jedu. Já byla na pohotovosti už 3× a vždycky jen se špiněním. Nikdo tam na tebe divně koukat nebude, je jasný že máš strach a bojíš se. Radši jeď ať máš další názor když tě tvůj dr už jednou zklamal. Pak napiš jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
7.4.11 14:53

Já bych asi jela já jsem pro to raději 10×zbytečně než jednou pozdě a pokud nedůvěřuješ svýmu doktorovi jak bych jela 100%. Oni jsou tam zvyklí a ty si můžeš myslet že to nic není a opak může byt pravdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí