Špinění, slabé krvácení v 17. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
28.2.13 18:29

Já jsem teď v 18. týdnu a za celou dobu jsem špinila (někdy docela hodně) asi třikrát. Poprvé to bylo po sexu, tak jsme si ho po zbytek prvního trimestru radši odpustili. Podruhé to bylo úplně bez příčiny a víc než poprvé (jasně červená), tak jsem radši mazala k doktorovi… řekl že to nic není, ale že mám radši dva tři dny poležet, ale že s tím stejně nic neudělá ani on ani v nemocnici. No a potřetí už jsem ani nikam nešla, jenom jsem si naordinovala klidový režim a přestalo to samo. Jenže pokaždé to může mít jiný důvod, tak já nevím… snad je lepší k doktorovi vyrazit stokrát zbytečně než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.2.13 18:44

@fenny
Zítra mu zavolám a uvidím co mi řekne, když se to bude opakovat pojedu raději hned do nemocnice, ach jo už mě to štve, pořád takový vnitřní strach co bude, je to mé první těhotenství tak asi i stresuji zbytečně. Ani se z něj pořádně nemůžu radovat, protože se vždycky něco pokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.15 09:52

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat, na vaše zkušenosti, postřehy,…Včera jsem byla 16+6 a jelikož jsem na neschopence, můj den vypadal asi takto. Ráno jsem poklidila, pak jsem uvařila, odpoledne jsem hlídala půlročního synovce (krátce jsem ho přenášela - má přes 8kg) a pak jsem s ním byla na 2 hodinové procházce, kdy jsem tlačila kočátek i do kopce, ale nepřišlo mi to nějaké těžké. Potom jsem byla docela unavená, tak jsem doma už jen polehávala. A večer když jsem šla do sprchy jsem na kalhotkách zjistila malý flíček čerstvé krve, hned jsem se několikrát utřela toaletním papírem, kde krev byla také. Osprchovala jsem se a jeli jsme na pohotovost, ale od té doby jsem již nekrvácela. Tipuji, že ze mě mohla vytéct cca 1 polévková lžíce krve. Paní doktorka mě vyšetřila, viděla ve mě už jen trochu hnědé krve, udělala UZ vaginální i přes břicho a nic nenašla, ještě se šla ohledně něčeho radit se zkušenějším kolegou a pak mi řekla, že mě pustí domů, mám mít klidový režim a kdyby se to opakovalo, mám přijet, když ne, stačí kontrola u mé gynekoložky podle plánu. Od té doby je zatím vše v pořádku, občas ze mě vyjde maličko hnědých cucíků, což je asi pozůstatek ze včera. Ve zprávě mám dvě věci co mě zaráží: placenta na přední stěně 2,8cm od VB zasahuje k VB (to mi řekla, že se ještě může změnit tím jak se děloha bude zvětšovat) a poloha plodu labilní. Jinak mimčo se hýbalo, mělo vidět srdíčko. Občas mě i pobolívá břicho jako při MS, beru na to magnesium, včera ale nic, kromě toho zakrvácení mi bylo dobře. Stalo se vám to některé? Nevíte, co to mohlo způsobit? Mám se bát? Jsem už od včera strašně vystresovaná, moc se bojím, nevím co bylo špatně…paní doktorka řekla, že něco to způsobilo, ale co prostě neví. To, že jsem tahala synovce a kočárek podle ní ne… emoticon Moc děkuji všem předem za vyjádření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.1.15 10:12

@Danielama Nestresuj se a šetři se, nic jiného neporadím. 8kg synovec je v pohodě, hodně druhorodiček tahá starší děti celý den a nevadí to. Pokud ti to ale nedělá dobře, tak se zbytečně nenamáhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.15 10:15

@fenny Moc děkuji. Já právě necítila, že by mi to nedělalo dobře, nezdál se mi nijak těžký, ale napadlo mě to jako jediná příčina toho zakrvácení. Už se budu hodně hlídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
15.1.15 10:19

@Danielama Tak ona spousta lidí operuje s tím, jak těhotenství není nemoc a kdesi cosi, ale tím, že se budeš trošku víc šetřit a dávat na sebe pozor, nemůžeš vůbec nic zkazit. Přeju, ať už je to ok… a hlavně žádný stres, ať máš pohodové miminko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.1.15 10:23

@fenny Moc moc děkuji, budu se snažit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.22 16:54
@Magi píše:
Nemusí být hned zle, já jsem někdy v 30tt krvácela na 2 vložky, nakonec mi jen praskla cévka, jak je to tam v těhotenství prokrvené, ale je dobře, že jedeš. Pak se ozvi, myslím na Tebe :kytka:

Já měla to samé 14 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.11.23 19:24

Ahoj holky potřebovala bych poradit jsem 8+1 když jsem šla na WC tak jsem trošku špinila a na papíru jsem měla růžový výtok a na vlhčenem ubrousků po utření slabá krev k Dr jdu zítra není to že by to ze mě doslova vytékalo jen když jsem si dovnitř sáhla tak byla slabá krev nic mě nebolí nevím jak víc popsat situaci 😂 tak se chci zeptat zda to některá měla páč když vidím krev panikařím moc všem děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí