Špinění, slabé krvácení v 17. týdnu těhotenství

480
9.11.10 06:45

spineni,slabe krvaceni v 17tt

Dobre rano,zacla sem spinit mam vyhledat hned lekare?nic mne neboli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
9.11.10 06:54

Určitě bych k lékaři zašla. Držím pěsti, ať je všechno dobré :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.11.10 07:00

dost mne to vydesilo,tak uz se oblikam a jdu :-? dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
9.11.10 07:03

Nemusí být hned zle, já jsem někdy v 30tt krvácela na 2 vložky, nakonec mi jen praskla cévka, jak je to tam v těhotenství prokrvené, ale je dobře, že jedeš. Pak se ozvi, myslím na Tebe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.11.10 07:06

ja vim,ale radeji pro klid tam zajit nez pak litovat.ja uz spinila nekdy kolem 12tt ale jen po sexu.ted nevim mozna ze jsem mnela trosku narocnejsi dny,malo spanku,stres.uvidime.dekuji jeste jednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.11.10 07:18

Ahoj taky jsem špinila.V 9.tt pak v 14.tt a v 22.tt muj doktor mi řekl že to nic není,až v tom 22.tt jsem jela na pohotovost a tam mě tak doktor vystrašil,že musím ležet,brát magnézium a být v klidu. Zrušila jsem svatbu,která měla být další víkend jenom ležela a stresovala se.Za týden jsem šla na kontolu opět ke svému lékaři a ten řekl,že to nic nebylo,že jsem v pořádku.Vysadila jsem magnézium a dnes jsem už 34.tt a vše je v naprostým pořádku :palec: .Tak držím palečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
9.11.10 07:25

dik holky :kytka: kdyby aspon byl chlap doma,ale ten jel pracovne pryc a ja tady sama s prdolkou a druhym v brusku :-? .je pravda ze mi i dost tvrdne brisko,tak doufam ze nebudu muset lezet to bych se zblaznila a ani si to neumi prredstavit s tim mym loupeznikem 4letym 8-)ikdyz nic jineho by nezbylo hlavne ta jsme zdravi :wink: .tak my jdeme do skolky a pak k tomu dr. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
9.11.10 07:31

Ahoj, taky držím palce, já jsem měla někdy ve dvacátém týdnu růžový výtok a nakonec to byla nějaká lehčí kvasinková infekce, takže jsem dostala ATB. Tak uvidíš… Ale k dr. mazej radši určitě :wink: (nebo aspoň telefonická porada, ať třeba zbytečně nepanikaříš…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
9.11.10 08:36

Určitě jeď. Já začala špinit a i když mi tu neplechu dělal jen čípek, tak mě celou prohlédla, zkontrolovala malou a nařídila přísnej klid a zákaz sexu. A tohle trvalo dalších 6 týdnů. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9821
9.11.10 08:37

ahoj měla jsme to taky, vždy po sexíku a tak trochu infekce, brala jsme ascorutin a tablety na zavádění, pomohlo ale stejně radě sex vynecháváme :wink: at dobře dopadneš ten strach si moc dobře pamatuju !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.2.13 17:19

Krátké zakrvácení

Ahoj holky, chci se s vámi poradit.
Jsem v 17+4 a dneska jsem nakrátko zakrvácela, na toaletním papíru jsem měla jasně červenou krev, teď po dvou hodinách už zase nic, trošku mám tlaky v břiše, ale to mám po celou dobu těhotenství, krvácela jsem také již na začátku a v 15tt, mám klidový režim a beru magnezium a ascorutin, mám nízko položenou placentu a v tom 15tt jsem údajně krvácela z čípku.
Myslíte, že je to v pohodě, nebo mám zítra raději zajít k lékaři, nechci je tam pořád otravovat, kontrolu mám až za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.2.13 17:27

@Marta13 já bych určitě šla. Krvácení, ať už je jakéhokoliv původu, určitě je důvod na pohovor s lékařem. Nebo bych alespoň mudr zavolala, řekla co a jak a podle toho se zařídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.2.13 17:33

@neila
Jn, asi mu raději zítra zavolám a uvidím co mi řekne, samozřejmě kdyby se to přes noc zhoršilo, tak pojedu na pohotovost. Jen jsem asi potřebovala trošku povzbudit, ležím už dva měsíce a vždycky, když už si říkám, že to bude ok, tak zase zakrvácím :,(. Ještě k tomu necítím pohyby, takže mám neustálý strach jestli to mimčo vůbec žije :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
28.2.13 17:38

@Marta13 Neboj, určitě to bude v pořádku :hug: Akorát to máš trošku komplikovanější, no… Na pohyby je ještě brzy, zbytečně se nestresuj a věř tomu, že vše bude jak má být. Musíš své malé prďolce i trošku důvěřovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.2.13 17:46

@neila
Díky za podporu, snažím se být pozitivní a říkat si, že naše mimi musí něco vydržet, spíš jsem naštvaná na sebe, že nemůže moje tělo zvládnout normálně těhotenství, ale pak přijde takováto chvíle a pozitivní myšlení je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí