Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky Ostravacky!
Pred tehotenstvim jsem chodila na spinning
do Fontany v Hrabuvce a chtela bych ted zacit znova, cca za mesic, mozna driv. Nemate nektera chut se pridat ? Budu chodit prozatim 1 za 14 dni (to mam hlidani od mamky) a potom, jak bych se do toho zase dostala, tak mozna i vickrat. Zalezi vse.
ahoj, taky jsem tam chodila, ale musím ještě nějaký ten pátek počkat
ale určitě zase budu, sice nemám kila nahoře, zato svaly padají dolů až hanba ![]()
Iffka píše:
ahoj, taky jsem tam chodila, ale musím ještě nějaký ten pátek počkatale určitě zase budu, sice nemám kila nahoře, zato svaly padají dolů až hanba
No ja taky nemam kila nahore, po porodu jsem shodila vse, co jsem nabrala. Ale bude to pro mne fungovat i jako odreagovani. Vzdy jsem si tam „odpocinula“ a bylo mi potom dobre. Takze ja chci jit do toho znova. Sice jsem tam uz roky nebyla. tehotenstvi a te ted rok co jsem doma s malou.
Tak uvidíme, jestli se tam někdy potkáme
Já bych chtěla začít tak za půl roku, pokud bude všechno s malým pohodě - kojení, spaní a tak ![]()
Iffka píše:
Tak uvidíme, jestli se tam někdy potkámeJá bych chtěla začít tak za půl roku, pokud bude všechno s malým pohodě - kojení, spaní a tak
No potkat se tam mozna potkame, ale nevime, jak vypadame, takze budeme kolem sebe tak maximalne chodit. ![]()