Spinning Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6260
20.9.11 10:53

Spinning Ostrava

Ahoj holky Ostravacky!

Pred tehotenstvim jsem chodila na spinning :nevim: do Fontany v Hrabuvce a chtela bych ted zacit znova, cca za mesic, mozna driv. Nemate nektera chut se pridat ? Budu chodit prozatim 1 za 14 dni (to mam hlidani od mamky) a potom, jak bych se do toho zase dostala, tak mozna i vickrat. Zalezi vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
20.9.11 11:55

ahoj, taky jsem tam chodila, ale musím ještě nějaký ten pátek počkat ;) ale určitě zase budu, sice nemám kila nahoře, zato svaly padají dolů až hanba :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.9.11 13:19
Iffka píše:
ahoj, taky jsem tam chodila, ale musím ještě nějaký ten pátek počkat ;) ale určitě zase budu, sice nemám kila nahoře, zato svaly padají dolů až hanba :roll:

No ja taky nemam kila nahore, po porodu jsem shodila vse, co jsem nabrala. Ale bude to pro mne fungovat i jako odreagovani. Vzdy jsem si tam „odpocinula“ a bylo mi potom dobre. Takze ja chci jit do toho znova. Sice jsem tam uz roky nebyla. tehotenstvi a te ted rok co jsem doma s malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
20.9.11 13:25

Tak uvidíme, jestli se tam někdy potkáme ;) Já bych chtěla začít tak za půl roku, pokud bude všechno s malým pohodě - kojení, spaní a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
20.9.11 13:36
Iffka píše:
Tak uvidíme, jestli se tam někdy potkáme ;) Já bych chtěla začít tak za půl roku, pokud bude všechno s malým pohodě - kojení, spaní a tak :-)

No potkat se tam mozna potkame, ale nevime, jak vypadame, takze budeme kolem sebe tak maximalne chodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová