Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Je to velmi sympatické to spinování. Mně to připomíná motlitbu před jídlem, soustředění se na to co právě dělám. Když už pro nic jiného, tak rituál před pitím vody je mnohem lepší, než pití s rozptýlenou mysli. Je třeba pociťovat vděčnost za to, že máme zatím vody dostatek. Pokud jste někdy byli v Jordánsku, Egyptě, nebo jinde, kde se s vodou musí dobře hospodařit, tak víte o čem mluvím. Dnešní civilizovaný člověk má hrůzu ze všech rituálů, protože, v tom vidí něco nevědeckého, šarlatánského. Ale lidi rituály bytostně potřebují. Aby byli spokojenější, šťastnější, prostě lepší.
A co se týče účinků? Nevím, ale nejprve to alespoň jeden rok budu zkoušet. A pak napíšu. Byla by však hloupost to zavrhnout bez vyzkoušení. ![]()
Že jsou věci mezi nebem a zemí, které se buď nepodařilo objasnit nebo nechceme uvěřit už víme snad všichni. Metoda spinování tekutin (nejen vody, ale všeho co je tekuté a je v tom voda) opravdu funguje. Před rokem se moje maminka o této metodě dozvěděla od jednoho uznávaného léčitele a začala spinovat ona a po ní desítky dalších lidí z našeho okolí a zázraky se začaly dít. Někteří zhubly, i když se jim to léta nedařilo, jiní přestali mít letité problémy např. s bolestí nohou, zad apod. Největším zázrakem bylo vyléčéní dvou lidí, kteří měli rakovinu. Ten jeden nemohl vůbec na chemoterapii a ostatní odmítal, takže jen spinoval a spinoval a po 4 měsících se nádor začal zmenšovat a nyní ho nemá vůbec. Ta druhá byla žena s rakovinou děložního čípku z chemoterapie měla strach, takže zkoušela alternativní způsoby a tvrdí, že až spinování pomohlo. Cítila se lépe a po 6 měsících není po rakovině ani stopa.
Nevím, možná jde jen o sugesci..něco jako placebo, ale když to funguje, proč ne?
Ale pokud opravdu dokáže každý z nás pomoci touto jednoduchou metodou lépe zpracovávat vodu v těle a tím ho nezatěžovat ale naopak mu pomáhat, chtělo by to méně skeptického přístupu..to by potom opravdu rakovina mohla být jen pojem z minulosti.
Nefunguje, už to teoretiké vysvětlení je ptákovina.
Jediný, co je na tom pozitivní, je to, že člověk může spinovat zadarmo a neživí nějakýho podvodníka.
Mám někdy podobné pocity.Voda hladce klouže, ale pak pálí v ústech. Domnívám se, že je to reakce na stav mé dutiny ústní.Pokud je vše pravda, tak by tento pocit měl odeznít po jejím uzdravení.
Keny 51 píše:
Mám někdy podobné pocity.Voda hladce klouže, ale pak pálí v ústech. Domnívám se, že je to reakce na stav mé dutiny ústní.Pokud je vše pravda, tak by tento pocit měl odeznít po jejím uzdravení.
Mě zase ta voda strašně pálí v krku.. Vůbec už jsem ji nemohla pít, trpěla jsem s každým lokem. ![]()
Se zájmem sleduji vaší diskuzi a nemůžu odolat pokušení dát vám nějaký odkaz a vyšší level.Podívejte se na http://www.ceskatelevize.cz/…70001/video/ a spinování vody vám příjde jako zcela přirozené.
Zdraví Kapitán
zuzce123…
Není to žádnej středověk, ale normální fyzika. Navíc, nepotřebuješ filtr za několik tisíc na to, abys měla dobrou vodu. Přečti si o tom něco víc, nebo to hoď za hlavu.
Moje zkušenosti jsou jenom pozitivní, jestli je to autosugesce? Asi ne, neboť jsem tři týdny u kamarádky pila spinovanou vodu (aniž bych o tom věděla) a rozdíl tu byl. Není to zázrak s okamžitým výsledkem, ale co dneska je? Pročistila jsem se, psychika se zlepšila a odezněly i problémy s nosohltanem na které trpím. Poté co jsem se vrátila domů jsem se zpět vrátila k odstáté kohoutkovce a měla jsem chvíli průjem, než si tělo zase zvyklo…
toť moje zkušenosti
O spinování jsem četal už dávno a věřím tomu. Může to být klidně i jen sugesce, ale pokud lidi uvěří, že ta voda má tak blahodárné účinky, tak je mít bude. Sama to nedělám, ne že bych nechtěla, ale spíš zapomínám, nebo nemám čas. Voda jako taková je pro tělo velice důležitá a lze ji ovlivnit i myšlenkou. Je to vědecky dokázané a je o tom napsaná knížka a bylo to i ve filmu Co my jen víme. Tady o tom taky píší, jestli to někoho zajímá: http://www.littlemodernist.com/…-a-mikroskop
Uvědomujete si, že pokud dokážete myšlenkou ovlivnit vodu, dokážete ovlivnit i tělo člověka, které je z velké části složené?
Každopádně spinování nic nestojí, nikdo nikomu nevnucuje žádný drahý přístroj tak proč to nedělat?
Mějte se všichni krásně a nenechte se ovlivňovat zlými myšlenkami - ani svými, ani od ostatních lidí ![]()
Jste banda hlupců. Potřebujete všechno řešit a ničemu nevěříte. Ale je to váš boj ![]()
O spinování víme už víc jak rok, spinovali jsme do vánoc, o vánocích jsme dostali hrnečky se spirálou, které mají stejnou funkci jako spinování. Každopádně spinování fandíme.
Filtr na vodu bych nepoužívala ani kdyby mě za to platili, je to pro tělo největší humus…voda bez života a energie ![]()
Patřím mezi skupinu lidí, co nevěří nikomu a ničemu. Mohu však říci, že spinování funguje. Bohužel, tak jako u většiny těchto „neměřitelných procesů“ (stejně jako proutkařství) se k těmto praxím hlásí kdejací nevěrohodní úchylové a celé to svým agresívním přístupem pošlou do kytek dřív, než to druzí stihnou alespoň vyzkoušet.
Já říkám, zkuste to. Najděte si 35 vteřin ve Vašem nabitém programu. Zkuste to třeba u kávy (bez kovové lžičky samozřejmě).