Spinování vody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
28.7.11 21:01

Spinování vody

Ahoj holky,
tak dneska jsem se dozvěděla o spinování vody a chtěla bych se optat, jestli to taky někdo děláte a jaké jsou zkušenosti.
Teda já osobně jsem k tomu byla skeptická, i když chuť vody mi přišla jiná, ale řekla jsem si, že to bude autosugesce. Ale poté jsem připravila 2 skleničky vody - 1 spinovanou a druhou obyčejnou a když přišel manžel z práce, tak jsem mu to dala na porovnání (koukal na mě jak na blázna, proč mu dávám 2 skleničky vody :lol: . Já jsem mu řekla, ať neremcá a ochutná.) a on okamžitě řekl, že ta spinovaná je lepší.
Ale spíš by mě zajímalo tohle - obyčejnou vodu piji bez potíží, ale po té spinované mě pálí v krku a nevím proč mě začne docela hodně hučet v uších :nevim: . Všichni píší o lepších pocitech z vody a já to mám naopak.

Odkaz pro ty, kteří nevědí o co jde :-)
http://orgo-net.blogspot.com/…evratna.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
28.7.11 21:07

Jsem zvědavá na reakce, mě to přijde jako dobrá pitomost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.7.11 21:29

Co lidi nevymyslí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
28.7.11 21:29
Erian píše:
Jsem zvědavá na reakce, mě to přijde jako dobrá pitomost :lol:

Tak se asi reakcí nedočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaca007
28.7.11 21:35

tessika- koukni na stranky nosenideti.cz ,tam jsem o tom tuhle videla celkem rozsahlou diskuzi, zkusenosti spousty :-)
Ja teda sdilim nazor Erian 8-)

• Citovat
  • Upravit
26574
28.7.11 21:45

Já jsem před chvílí vyzkoušela a ta spinované mi přijde hladší, když klouže do krku :nevim:
Dostal to manžel a popřel, že by byl rozdíl. Ale ten i kdyby všuchni viděli Ježíše, tak on ne :mrgreen:
Diskuze a nošení:
 http://nosenideti.cz/china.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
28.7.11 21:47

Tak sem myslela, že je to další neškodná blbost a houby. Propagátoři tvrdí, že to vyléčí i rakovinu. Tak to je fakt hnus :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
28.7.11 21:55
jenny.fields píše:
Já jsem před chvílí vyzkoušela a ta spinované mi přijde hladší, když klouže do krku :nevim:
Dostal to manžel a popřel, že by byl rozdíl. Ale ten i kdyby všuchni viděli Ježíše, tak on ne :mrgreen:
Diskuze a nošení:
http://nosenideti.cz/china.php
:lol: Tak to máš dobrého chlapa - hlavně, že si stojí za svým názoerm :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
28.7.11 23:45

8-o 8-o 8-o 8-o 8-o
holka, voda je bez chuti a zápachu, nějaký pocit chuti jí dodává možná to, v jakém stavu máte trubky, nebo že je chlorovaná, popř. pokud piješ vodu minerální.
Nevím jakým způsobem to slavné spinování probíhá, ani to vědět nechci, protože větší blbost jsem už dlouho neslyšela, ale zřejmě jiná chut vody byla způsobena tím, že ten úžasný proces trvá nějaký čas, tzn. voda stačí odstát, kdežto druhou jsi asi natočila z kohoutku později, proto mohly „chutnat“ jinak. K tomu pálení v krku - psychika dělá divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.7.11 15:23

Tak jsem to zkoušela,

a ta spinovaná voda je fakt lepší. Nevěřila jsem tomu, známý mi to posílal v mailu asi před 2 měsíci. Jako chuť je jiná, ale že by to mělo nějaké zázračné léčebné účinky, to nevím. Kdyby to byla pravda, je rakovina dneska neznámý pojem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
29.7.11 16:11
Maddlen píše:
a ta spinovaná voda je fakt lepší. Nevěřila jsem tomu, známý mi to posílal v mailu asi před 2 měsíci. Jako chuť je jiná, ale že by to mělo nějaké zázračné léčebné účinky, to nevím. Kdyby to byla pravda, je rakovina dneska neznámý pojem… :nevim:

Já taky nevěřím tomu, že to nějak extra léčí.. Ale děkuji za to, že se tu ozval někdo, kdo uznává, že to chutná jinak. :palec:
Není to o tom, že voda je odstatá - naleješ dvě sklenice, jednu spinuješ a pak ochutnáš - obě jsou nalité stejně dlouho a prostě chutnají jinak. I nezávislí kamarádi mi to potvrdili - si myslely, že jsem jim nalila 2 různé typy minerálních vod.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
29.7.11 19:46
tessika píše:
Maddlen píše:
a ta spinovaná voda je fakt lepší. Nevěřila jsem tomu, známý mi to posílal v mailu asi před 2 měsíci. Jako chuť je jiná, ale že by to mělo nějaké zázračné léčebné účinky, to nevím. Kdyby to byla pravda, je rakovina dneska neznámý pojem… :nevim:
Já taky nevěřím tomu, že to nějak extra léčí.. Ale děkuji za to, že se tu ozval někdo, kdo uznává, že to chutná jinak. :palec:
Není to o tom, že voda je odstatá - naleješ dvě sklenice, jednu spinuješ a pak ochutnáš - obě jsou nalité stejně dlouho a prostě chutnají jinak. I nezávislí kamarádi mi to potvrdili - si myslely, že jsem jim nalila 2 různé typy minerálních vod.. :lol:

Ano, taky jsem sklenice nalívala současně a pak hned současně pila. Potvrzuju, chutná to jinak, s jinými nápoji to ještě nemám odzkoušeno (a taky nevím, jestli by se mi zrovna chtělo dělat tu proceduru před každým pitím něčeho), ten chlap na videu z YouTube to dělá s colou. Možná si lidi budou myslet, že jsem na hlavu a sugeruju si, ale vnímám tu chuť fakt rozdílně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.9.11 21:53

Tak ono pokud člověk ví, že to má chutnat jinak, tak si jinou chuť vsugeruje :)
A pokud dostane dva stejné vzorky na ochutnání, tak taky tuší, že má hledat rozdíl - a má 50 % pravděpodobnost, že se strefí. A to nepočítám fakt, že podvědomě pozná, ke kterému vzorku testující osoba upíná své naděje.
Proto se například na léky dělají dvojitě slepé testy.

Já bych brala, kdyby někdo nechal v místnosti na stole třeba 5 vzorků s tím, že některé jsou zázračná voda a některé normální. Který vzorek je který by si napsal na papír a odešel by. Tester by potom přišel do prázdné místnosti, kde jsou ty vzorky. Věděl by pouze, že vzorky jsou dva typy vody. Nevěděl by, kolik vzorků je které (taky by mohly být všechny obyč nebo všechny zázračné). Ochutnal by a zapsal, která voda si myslí, že je která. A kdyby se to zcela shodovalo, nejlépe při více pokusech nebo při více testerech při jednom pokusu, aby se vyloučila náhoda, tak bych brala, že na tom něco je. Jinak v tom vidím jen placebo - víra tvá tě uzdravila :)

Kurnik, proč se na tyhle zázračné bazmeky něco takového běžně nedělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
21.9.11 20:06

ahojky

Dneska jsem na toto téma narazila ve Spiritu…doma jsem to vyzkoušela na příteli :-D ..natočila dvě stejné sklenky s vodou…jedna byla spinovaná a druhá ne…koukal na mne jak na blázna proč mu nesu dvě skleničky…ochutnal a řekl z které ruky je lepší…a trefil se 8-o …musela jsem se smát…že jedna je cítit chlórem a druhá je lepší :nevim:

Nevím jestli je to blábol nebo pravda..ještě to zkusím na ženských v práci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.9.11 13:42

Spinování? Filtrování!

Holky, jak to tády čtu, tak se nepřestávám dívit… Jaké spinování? Co to vůbec je? Žíjeme přece v moderní společnosti a ne ve středověku! Je jásné, že voda z kohoutku není zdrává, o tom není pochyb, jak by přece mohla, když předtím než se dostáne k nám domů přeteče stovkou kilometrů špinávým potrubím?

Existuje ale velice jednoduchý způsob - FILTROVÁT!
Stojí to pár káček a pak jednou za pár měsícu si vyměnít patronu, a je to! Žádná mágie! :-D

Já třeba používám filtr Dewberry a jsem moc spokojená, patronu měním tak jednou za 2,5-3 měs!

Můžete to shlednout tady:
www.dewberry.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková