Spiropent a co další léky?

486
6.4.10 18:43

Spiropent a už nic víc???

Holky, poraďte! Malý má hlenovitý kašel a dávala jsem mu přes den Mucosolvan a na noc Stoptusin. Dneska jsme byli u doktorky a ta mu předepsala ještě 2× denně po 5 ml Spiropent. Jenže jsem asi přeslechla, jestli mám dále malému dávat ten Mucosolvan a Stoptusin, a nebo to ten Spiropent nahrazuje obojí??? Netušíte náhodou, jak to je? Moc děkuji za vaše odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8647
6.4.10 18:48

ahoj,taky jsme ho brali na kašel samotný. Po 5dnech,když se to moc nelepšilo,jsme dostali ještě Ambrobene.Spiropent jsme brali ráno a večer 4ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837

Ahoj, naše MUDr. doporučuje kombinaci Spiropent (na roztažení průdušek) + Mucosolvan na odhlenění. Stoptussin na noc být může (pokud kašle hodně v noci, tak bych ho dala). Poslední dávku Mucosolvanu cca kolem 17 hod, pak na noc ten Stoptussin. Pokud si nejsi jistá, zítra MUDr. brnkni :wink:

Příspěvek upraven 06.04.10 v 18:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257

Ahoj,

Kuba na tom byl úplně stejně nejdříve Mucosolvan a Stoptusin a pak jedl jenom ten Spiropent a do týdne bylo po kašli… :pankac:

Přeji brzké uzdravení!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
6.4.10 18:54

Kočky, děkuji za vaše názory :-) Zůstanu tedy i u Mucosolvanu a na noc mu dneska Stoptusin zkusím nedat (včera jsem mu ho na noc dala, ale naštěstí nekašlal vůbec).
Kačenko děkuji, taky doufám, že budeme co nejdříve fit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.4.10 18:33

Bohužel, musím se přidat k maminkám, jejichž děti s tímto lékem neměli zrovna nejlepší zkušenosti. Po podání Spiropentu maličký pokaždé vyzvracel celý obsah bříška :cry: Je to ale jistě u každého dítěte individuální, takže třeba vyzkoušet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí