Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych dokázat manželovi, že nejsem jediná
Už roky jsem zvyklá usínat se sluchátky v uších a poslouchám hudbu. Manželovi to přijde hrozně divný a říká, že to určitě nemůže mít na spánek dobrej vliv. Tak by mě zajímalo jestli je tu někdo další kdo takhle spí ![]()
Neusinam se sluchátky, ale mám puštěný podcast na mobilu. Moje máma usíná s rádiem, co si pamatuju. Stejně usínal i děda.
Než jsem měla mimco tak jsem byla zvyklá usínat u televize a když jsem byla někde kde by to rušilo ostatní (na chalupě, na dovolené) tak sluchátka a audiobook.
@Tjoha píše: Více
Já ne, bych s tím v uších ani neusnula, by to tlačilo ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Já spím většinou na boku a mám jedno sluchátko
Manžel mi furt tvrdí, že si ten mozek nemůže pořádně odpočinout když mu celou noc něco hraje do ucha ![]()
Záleží, možné to taky je. Že nemá klid a nevypne úplně ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Nevím, každopádně to mám pokaždý na talíři jakmile řeknu, že jsem unavená ![]()
Usínám u podcastu, ale mám nastavený časovač a po 30 minutách se to vypne. Vadí mi, když to hraje celou noc.
Usínám a manželovi to taky přijde divné
a taky má problém, že se nemůžu přece vyspat a to používám časovač na vypnutí
Ne, neusnula bych. Ani špunty do uší nemůžu mít, jednou jsem s nimi usnula a pak jsem musela na orl, protože mi totálně zalehlo ucho
Od té doby mám strach. Ale já celkově ke spaní potřebuji úplné ticho a tmu.
Příspěvek upraven 29.03.24 v 18:46
@Tanado1229 píše: Více
To mně to právě hraje fakt celou noc, když mi teda nevypadne, to pak zas manžel nadává, když si ho bodne do zad
Jsem schopná se i v noci vzbudit a přepínat si písničky ![]()
@ivašot. píše: Více
Jako zní, ale já už jsem na to tak zvyklá, že už bych bez toho snad neusnula ![]()
Když je kolem úplňku a budím se a nemůžu zabrat, tak prostě pustím dalsi kolo a tak dále, dokud zas neusnu, ten časovač je fajn, že se mi nevybiji baterky a ono to hraní celou nic asi ma možná nějaký vliv na únavu ![]()