Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otázka je jasná už z názvu
Splnilo se vám vše, co jste si přáli? Vaše představy, sny… Můj manžel si mě v 17 vysnil, představoval si se mnou rodinu, děti - asi osud nás svedl dohromady a už máme tři krásné prcky
nebo si přál pracovat v jedné vysněné firmě a vlastně zase jen díky náhodě tam dělá a je spokojený. U něho je toho víc
…Napiště, zda se vám vaše přání splnila ![]()
No bacha na přání a sny. Ona taková noční můra je totiž taky sen… ![]()
Kdyz pominu tydlety sny o manzelstvi a krasnych detech, tak jsem vzdy chtela do Londyna a pred 6lety jsem tam byla. Pak bych si prala Pariz, New York, Velikonocni Ostrovy, Sydney, pyramidy v Gize a par dalsich cestovatelskych snu. A taky mam sen o domku ktery, kdyz se podari bude jen bonus, vsechno najednou nejde…
No, radši ani ne. Kdybyste věděli, koho všeho takhle navečer v duchu škrtím nebo bodám
![]()
Nemam prani. Mam cile a ty si systematicky plnim. Prave pred 5 minutami jsem si splnila dalsi, ktery mel casovy ramec od ledna do doby nez pojedeme na dovolenou a zvladla jsem to s tritydennim predstihem. a je to skvely pocit. Takze za mne muzu si neco prat, ale pokud pro to neco nedelam, at vedome nebo ne, zustane to snem.
Někdy si říkám, že skutečnost předčila moje sny a komu bych měla poděkovat za to co mám a co jsem prožila a prožívám. Asi stačí mít každý den radost z maličkostí a nečekat až si na mě sedne štěstí. A vědět, že i zlá zkušenost mě může někam posunout.
Ta mě ne sen, ale přání, za které se modlím už delší dobu, dneska jsme konečně dostali výsledky testů a poměrně šílená diagnóza rakoviny kostí se nepotvrdila. Je to jen nezhoubné a dobře léčitelné. Takže noční můra končí, zůstalo jen splněné krásné přání
dneska mám krásný den.
Mým snem od mládí bylo mít dvě holčičky, dvě dcery…mám zdravé a šťastné holčičky, k tomu navrch spokojenou rodinu, jeden z těch snů mám splněný.
Splnilo se mi jen něco z mých snů. Ten největší ale ano - vzala jsem si muže, do kterého jsem byla naprosto zblázněná a jsem s ním šťastná už víc jak dvacet let. Máme spolu dva super kluky. Ostatní sny se mi zatím nepodařilo naplnit. Stále mám pocit, že nemám svůj život pevně v rukách. Neměla jsem hezké dětství a bohužel s tím stále bojuju.
@terinka4444 píše:
Ta mě ne sen, ale přání, za které se modlím už delší dobu, dneska jsme konečně dostali výsledky testů a poměrně šílená diagnóza rakoviny kostí se nepotvrdila. Je to jen nezhoubné a dobře léčitelné. Takže noční můra končí, zůstalo jen splněné krásné přánídneska mám krásný den.
Ano, splnilo se nám naše přání/sen, protože jsme si za tím šli, ne proto, že jsme si to vysnili ![]()
Plní se mi, protože na nich makám. A chtěla bych zhubnout, možná, že když o tom budu snít hodně, tak se to samo stane
.
@Verunecka289 píše:
Ano, splnilo se nám naše přání/sen, protože jsme si za tím šli, ne proto, že jsme si to vysnili
Moje největší sny se týkají zdraví…, ale jinak vím, že to ostatní je hlavně moje blbost ![]()
@terinka4444 tak to je super.. to potěší víc, jak cokoliv jiného
gratuluju a ať je léčba co nejrychleji a bezproblémově za dotyčným ![]()