Splnila se vaše přání?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
24.3.15 10:19
@Lejaa píše:
Ne, že by se mi splnilo vše - o čem bych pak snila, že :mrgreen: Ale jo, docela se mi daří, protože pro to něco dělám a někdy to není zrovna lehký :)

jo souhlas, lehký to fakt neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
24.3.15 10:22

@terinka4444
krásný!!! :kytka: Hodně štěstí i nadále:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
24.3.15 10:23

@terinka4444 Teri, to na naprosto skvělá zpráva! :potlesk: Vím jak moc si se trápila, takže si dovedu představit, že se ti šíleně ulevilo :hug: Přeji už jen samé dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
24.3.15 10:23

Mám hlavně cestovatelské sny a ty jsem si splnila vlastním přispěním jen částečně, podívala jsem se do Asie a po Evropě, tak ještě zbývá Austrálie + Zéland, tichomoří, USA, Čína, Chile, blízký východ a některé země jihovýchodní Asie. :)

A pak samozřejmě rodina, zdraví, štěstí a zase to zdraví :) a mým největším přáním je, aby děti byly v životě šťastné, ale jsou ještě malé, takže to má čas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.3.15 10:27

@terinka4444 to je paráda.
Moje nejlepší kamarádka čeká na podobné výsledky dnes :andel: :andel: :andel: tak doufám a „modlím se“ (nejsem v Boha věřící).

Jinak mé sny?
V pubertě jsem si vysnila, že budu studovat psychologii a pomáhat týraným dětem (já sama měla dětství krušné). Nakonec jsem neprošla drsným sítem přijímacího řízení (o chlup :zed: z tisícovky brali 46 a já byla 52.)
Na druhou stranu, můj život se tím pádem stočil totálně jinou cestou, mám rodinu, spokojený život, i když sem tam je trochu ouvej, ale o to víc si člověk váží toho dobrého.
Nyní s odstupem času si říkám, co by bylo, kdybych se tehdy na školu dostala. No, nevím, kam by mě čas zavál, ale určitě bych neměla tu rodinu, kterou mám a tu bych za kariéru nevyměnila :srdce:
Nyní se mé sny točí okolo rodiny, udržet ji šťastnou, nebláznit děti, mít s nimi i v dospělosti dobré vztahy a představuju si, jak s chlapem budem za třicet let sedět u domu na zápraží a okolo nás budo lítat vnoučata :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.15 10:31

Vše asi ne, ale většina ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.3.15 10:36
@martina.se píše:
pleteš, netuším :think:
:hug: :kytka: promin
  • Citovat
  • Upravit
3451
24.3.15 10:37

@Paoloska zdraví bohužel moc ovlivnit nejde :-( proto se snažíme plnit si aspoň ty „ovlivnitelný“ sny ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
24.3.15 10:50
@terinka4444 píše:
Ta mě ne sen, ale přání, za které se modlím už delší dobu, dneska jsme konečně dostali výsledky testů a poměrně šílená diagnóza rakoviny kostí se nepotvrdila. Je to jen nezhoubné a dobře léčitelné. Takže noční můra končí, zůstalo jen splněné krásné přání :srdce: dneska mám krásný den.Mým snem od mládí bylo mít dvě holčičky, dvě dcery…mám zdravé a šťastné holčičky, k tomu navrch spokojenou rodinu, jeden z těch snů mám splněný.

To je dobře, moc dobře. :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
16186
24.3.15 10:51

Koukám, že většina z vás tady píše o snech jako děti, manžel, rodina… To jsem nikdy mezi sny neřadila :oops: brala jsem to jako samozřejmost, i když vím, že v mnoha případech to samozřejmost není… Ale pokud člověk vyrůstá ve spokojené rodině, kde neřádí žádná nemoc a všechno je ok, pak nemá důvod myslet si, že by to on měl mít jinak :nevim: obzvlášť v mládí…
Moje sny se ubíraly jinými směry a pořád se mění :lol:… nejvíc jsem jich měla a mám v cestování a taky jsem snila o svatbě na pláži :mrgreen: Z těch cestovatelských jsou téměř všechny splněny, i když na světě je tolik krásných míst, že je poměrně rychle aktualizuji :lol: Svatbu na pláži jsem si splnila loni :srdce: A protože jsem docela cílevědomá, i v práci se mi podařilo dosáhnout to, co jsem chtěla, i když to zpočátku práce snů nebyla :D Stala se ní časem, a bylo to skvělé. Teď se opět chystám čelit výzvě, moc se na to těším, i když vykročím do neznáma, ale to jsem dělala v podstatě vždycky :mrgreen:
Jinak co se týče zdraví, to je jediná věc, před kterou mám obrovskou pokoru, protože když ta „vypadne“, všechno ostatní ztrácí smysl :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
24.3.15 11:04

@Mar__tanka1983 přesně ono vše je tak jak má být 8)

já se zas furt crcám s prací a studiem a kdybych šla na vejšku hned po matuře tohle bych neřešila, ale zas bych nepotkala manžela a neměla ty dva krásný kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
24.3.15 11:06

@neila ono o tom to je…pokud někdo nemá dobré vztahy v rodině, rodiče rozvedené, zažil si třeba týrání nebo nezájem, tak pro něho je klidná, spokojená rodina a mít někoho o koho se může opřít daleko důležitější, než to, že uvidí Paříž ;)

Já mám také takové „minisny“, jakože užít si dovolenou, někam se podívat, ale na druhou stranu to vše hodím za hlavu, když mě budou mít lidi okolo mě rádi a já je, mít na koho se spolehnout, moct pomoct, pokud to někdo bude potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
24.3.15 11:38

@Mar__tanka1983 Ano, určitě :palec: Já neříkám, že jsem neměla kamarády, kteří byli třeba z rozvrácených rodin, ale jak kruté to může být v realitě jsem paradoxně zjistila tady, ve virtuálním světě emimina :D Kolik nešťastných žen trápených vlastním manželem, tragických osudů, hrozných finančních podmínek - to jsem opravdu ze svého okolí neznala :nevim: Určitě ne v takové míře, jak o tom tady často čtu :zed: Nicméně, moje sny to neovlivňuje, akorát se častěji zamyslím na tím, že mám vlastně obrovské štěstí, že mám spokojenou a šťastnou rodinu, že jsme zdraví a řeším v podstatě prkotiny, ne opravdové problémy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.15 13:41
@KackaDoup píše: :hug: :kytka: promin

v pohodě.. já si marně lámala hlavu, co se komu stalo na ledu, kluk je sice kopyto, ale nic vážného se mu nestalo.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
24.3.15 13:44

Bohuzel se mi nesplnilo ani jedno…asi delam neco spatne nebo mi neni prano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová