Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy
Bude to trošku delší příběh ale budu ráda pokud mi poradíte.:):D Před pár lety jsme se seznámili s jednou rodinou se kterou jsme si velmi přirostli k srdci. Ale postupem času její manžel začal neskutečně neskutečně pít potom co onemocněla. Před rokem od nich odešel nebo lépe řečeno utekl a zanechal dluhy a její syn přerušil školu a šel pracovat aby všechny dluhy a věci zaplatili a postaral se o matku. No a mého manžela toto natolik vzalo že mu chtěl nějak pomoci když dělá pořád a nic se života nemá. Ale peníze by nepřijal to víme. Takže po nějaké debatě s mým manželem prozradil že jeho snem je hraní airsoftu (http://cs.wikipedia.org/wiki/Airsoft). Takže můj manžel který ho obdivuje za to co udělal a co vše prožil mu chtěl splnit sen. Takže mu zatím dává nějak výbavu dohromady a chce mu to dát jako dárek a splnit mu sen. Jen že přecejen máme dítě a musíme taky úlatit své věci atd. Takže to není tak jednoduché. A proto abych mu nějak pomohla i když by mě asi zastřelil kdyby věděl o tomto.
Chci vás poprosit zda víte o nějakých levných internetových obchodech nebo kamenných(Kamenné blízko Ostravy) Kde by se toto dalo tyto armádní věci sehnat nebo pokud toto vaši manželé hrajou zda nemají doma něco co nuž nepotřebují a za nějaký normální penízek by byly ochotní to prodat. Nebo nějakou jinou radu ohledně tohoto. Přecejen máme taky omezený rozpočet a manžel se i tak snaží o tento dobrý skutek tak mu chci nějak pomoci. Děkuji moc předem za odpovědi Pavla
Prakticky každý army eshop má i bazar, tak zkusit tam. A určitě budou existovat i přímo bazary zaměřené na airsoft (myslím internetové).
@pavlusenka11 a co treba oslovit nejaky „klub“, spolek airsoftu u vas v okoli, a rict jim to co tady nam a pozadat je o pomoc?
myslim ze by mohli byt ochotni…stejne k tomu potrebuje dalsi partaky…neni to aktivita pro vlka samotare ne?
Eva
Ano už jsme pokoukavali ale problém je vtom že v těch bazarech nemají tolik věcí většinou tam mají trička, oblečení nebo lekarničky atd. Manžel by mu rád pořídil nějakou tu vestu a podobné části vyzbroje jenže to moc na těchto burzách není. Ano pár klubů jsme oslovili ale většinou bez reakce a nebo s reakcí že každý si většinou zakládá své týmy mezi kamarády a že nemají jak pomoci ani s radou na obchody i když sami to hrajou ale že berou vše nové za velké peníze.
@pavlusenka11 a bude to mít potom s kým hrát? jako nápad je to určitě skvělé, ale nebylo by lepší ho párkrát vzít at si to zkusí a až pak přemýšlet o kompletním vybavení?
Je to teda jen můj názor ![]()
Máte můj obdiv. Zkusila bych napsat do České televize - je tam obdoba pořadu Modré z nebe, třeba by také mohli nějak pomoct ![]()
On to již hrá a strašně se mu to zalíbilo a opravdu je pro to nadšenec jen ty prostředky mu chybí. A nám také protože i kdyby jsme mu to vše chtěli pořídit jsem na nějakých 10-13 tisích. Ale těch 8-10 je opravdu minimum. Takže shaníme možnosti kde sehnat levněji. Děkujeme Děkujeme ale opravdu si to chlapec zaslouží a manže i já mu to chceme splnit. A stou českou televizí je to složité manžel by do toho nikdy nešel 1: je stydlín 2: nevím zda by chtěl aby to takto šlo přes televizi. Ale děkuji za rady a nápady.:)) Pavla