Spodní prádlo, jak často měnit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jednoduché pravidlo...
… když masařky začnou ignorovat mucholapky…
P.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, spodní prádlo si beru denně čisté, pokud se v průběhu dne osprchuji, nebo se ospruchuji večer a pak někam jdu, vyměním si prádlo i 2× denně. Stejně to mám i u dětí a nejen u prádla, ale také u ponožek, triček a tepláčků nebo punčošek do školky. Mikiny a bundy vyměnuji dle znečištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ambriel píše: Černá je sexy a navíc zeštíhluje.
sexy je v kombinaci s červenou
Navíc tím zeštíhlovacím efektem by mi zmizely prsa ![]()
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
sexy je v kombinaci s červenouNavíc tím zeštíhlovacím efektem by mi zmizely prsa
Zrovna jsem to chtěla napsat.
Mám černou košilku s červeným lemováním a ta je božská.
Vyměním s tebou prsa. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dámy tu se dá tak snadno pobavit
. Vy jste ale nebyly moc sluníčkové, že se nestydíte! Třeba měla chudinka zakladatelka menses a používá vložky s křidýlky, nebo je moderní a má menstruační kalíšek
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle me je to v pohode kdyz nemas vytoky a pod. Ja kdyz nesportuji tak menim boxerky asi po 4 dnech. Normalne si hlavicku vzdy utru toaletakem abych si tam nenacakal. Driv kdyz byli kovbojove tak se menilo az byl cas a nikdo vas nechtel odstrelit..ted je doba, ze se vsechno prehani a lide se chovaji neekologicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ekoman píše:
Podle me je to v pohode kdyz nemas vytoky a pod. Ja kdyz nesportuji tak menim boxerky asi po 4 dnech. Normalne si hlavicku vzdy utru toaletakem abych si tam nenacakal. Driv kdyz byli kovbojove tak se menilo az byl cas a nikdo vas nechtel odstrelit..ted je doba, ze se vsechno prehani a lide se chovaji neekologicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@_.Emilyyy píše:![]()
jako fakt po 4 dnech?
Fuj
No cococo
ekologie především ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
No cococoekologie především
No samozřejmě! A víš jak bude ekologický, že se tenhle človíček stopro nerozmnoží? Ten rozhodně tuhle planetu dalšíma potomkama nezatíží… ![]()
- Citovat
- Upravit