Spodní prádlo, jak často měnit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Běžně si měním kalhotky dvakrát denně. Taky jsme s manželem prošli Šumavu s bagly na zadech, ale nic mi nebránilo se někde v klidu převléknout…
Zase na druhou stranu, různí devianti by za kalhotky po čtyřech dnech doslova platili zlatem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
Viď? Tak často
Tyvole
teď jsem vyprskla gulášovou polívku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TeSudička píše:
„Erzika Erzika, mas naopak gatky“
„To jako kytkami dozadu?“
„Ne, posranym ven“
V pánských sprchách…
„Pánové, měnili jste si spodní prádlo?!“
„Jasně.“
„Jo? A kdo s kým?“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766
dneska jsou lidi moc cimprlich. Před 100 lety by měli gaťky jedny nebo žádné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam rad to pizmo v gatkach vzdy to rad cicham holky co si meni kazdy den nemaji tu spracnou aromu. Koho by bavilo vonet gatky po persilu fuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
@Anna766dneska jsou lidi moc cimprlich. Před 100 lety by měli gaťky jedny nebo žádné.
A taky bylo drbátko do těch paruk zablešených. Tak radši budu cimprlich.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nnaud2 píše:
Běžně si měním kalhotky dvakrát denně. Taky jsme s manželem prošli Šumavu s bagly na zadech, ale nic mi nebránilo se někde v klidu převléknout…
Zase na druhou stranu, různí devianti by za kalhotky po čtyřech dnech doslova platili zlatem
Njn pravda, on ten buket je takový sytější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ekoman píše:
Ja mam rad to pizmo v gatkach vzdy to rad cicham holky co si meni kazdy den nemaji tu spracnou aromu. Koho by bavilo vonet gatky po persilu fuj
vidím, že nemusíš čichat sterilní vůni plastových panenek. Tím, že se neustále odstraňuje přirozená kožní/tělní kultura, to tělo je takové náchylné k infekcím, jako v s savu vymáchané a opravdu začne velmi brzy hnilobně smrdět. Nemýt se příliš často to je i zdravější (viz NO POO https://www.netoxickadomacnost.cz/…oo-b5088.htm). Četli jste https://cs.wikipedia.org/…C5%BEc%C5%AF ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit