Spodní prádlo, jak často měnit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja menim 1-2× denne. Nekdy se mi nechce do sprchy tak nejdu nebo si oolqchtu jen pipku a zadek a dam si nove, kdyz bych u nekoho spala a chtela se osprchovat tak bych to prezila do dalsiho dne v jednich ale pritel taky ma nekdy i dva dny podle toho kdy jde do sprchy
ja se to snazim korigovat tak ikdyz se mu nechce tak jde ale on se spis sprchuje jednou za dva dny, kdyz cvici tak i dvakrat denne ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak sem asi prase…
dvakrát denně měnit prádlo, to zase přijde mě jako zhejčkanost, pokud se nestane nehoda ![]()
Jako jasně, v 99% si ráno beru nové čisté prádlo, ale jsou situace, kdy jsem v jednom oblečení dva dny, tím pádem i v kalhotkách, a rozhodně bych to tak nedramatizovala… ![]()
Nejsem prase, abych se neuměla po toaletě očistit tak, abych si neušpinila prádlo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U chlapa bych za normální považovala výměnu max po 2 dnech, ale i tak mi přijde, že vzít si denně čisté není žádná rozmařilost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@35ja píše:
@Mar__tanka1983 dva dny v jedněch kalhotkach? to snad ne…
ano,stane se (už v prvním příspěvku píšu, že to není pravidlo, ale zase bych z toho nedělala takovou kovbojku. Rozhodně se z toho nehroutím, moč ani stolice mi neuniká, kalhotky jsou čisté.
Občas se stane, že jsem v jednom triku, v jedněch kalhotech, v jedný mikině i přes noc do druhého dne, takže ano, stane se to i kalhotkám, překvapivě
![]()
Jako ještě bych mohla ty kalhotky druhý den ráno hodit třeba do ohně nebo do popelnice a pak být celý den na ostro…Ale to mi nepřijde jako moc pohodlná (a koneckonců ani příliš hygienická) varianta
![]()
však nejsme z cukru…To jste nikdy třeba netrempovaly?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Erzika Erzika, mas naopak gatky“
„To jako kytkami dozadu?“
„Ne, posranym ven“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kalhotky měním každý den když mám plodné dny tak měním i 3× anebo nosím menstruační vložku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dva dny jedno prádlo?
no fuj. Ani u chlapa bych tohle netolerovala. Vždycky si vezmu prádlo čisté ráno (na noc ho nepoužívám) a po koupání, takže během léta se třeba sprchuji třikrát denně, tzn. třikrát čisté prádlo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dva dny jedno prádlo?
no fuj. Ani u chlapa bych tohle netolerovala. Vždycky si vezmu prádlo čisté ráno (na noc ho nepoužívám) a po koupání, takže během léta se třeba sprchuji třikrát denně, tzn. třikrát čisté prádlo.
tak to není ani ekologické, ekonomické a ani zdravé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dva dny jedno prádlo?
Ne dva, ale 4
potom už se to prádlo samo zvedne a odkráčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad mi tady nechcete vyprávět že opravdu existují lidi, co si neberou čisté prádlo pravidelně
A @Keyllah co je na tom třikrát se v létě sprchovat? Já to dělám taky, přece se zpocená nebudu celý den v potu koupat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit