Spodní prádlo, jak často měnit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
16.9.19 12:52
@Veru1987 píše:
@Ekoman dizkuze stará 6 let…

Co čekat od někoho, kdo si mění prádlo po 4 dnech  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 12:53

Ja menim 1-2× denne. Nekdy se mi nechce do sprchy tak nejdu nebo si oolqchtu jen pipku a zadek a dam si nove, kdyz bych u nekoho spala a chtela se osprchovat tak bych to prezila do dalsiho dne v jednich ale pritel taky ma nekdy i dva dny podle toho kdy jde do sprchy :D ja se to snazim korigovat tak ikdyz se mu nechce tak jde ale on se spis sprchuje jednou za dva dny, kdyz cvici tak i dvakrat denne :mavam:

• Citovat
  • Upravit
31287
16.9.19 13:04

Tak sem asi prase…
dvakrát denně měnit prádlo, to zase přijde mě jako zhejčkanost, pokud se nestane nehoda :nevim:
Jako jasně, v 99% si ráno beru nové čisté prádlo, ale jsou situace, kdy jsem v jednom oblečení dva dny, tím pádem i v kalhotkách, a rozhodně bych to tak nedramatizovala… :roll:
Nejsem prase, abych se neuměla po toaletě očistit tak, abych si neušpinila prádlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.9.19 13:08

U chlapa bych za normální považovala výměnu max po 2 dnech, ale i tak mi přijde, že vzít si denně čisté není žádná rozmařilost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097

@Ekoman menis si spodni pradlo po 4 dnech? No to snad ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280

@Mar__tanka1983 dva dny v jedněch kalhotkach? to snad ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.9.19 13:09

@Safrik k tomu se ani nevyjadruji :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
16.9.19 13:24
@35ja píše:
@Mar__tanka1983 dva dny v jedněch kalhotkach? to snad ne…

ano,stane se (už v prvním příspěvku píšu, že to není pravidlo, ale zase bych z toho nedělala takovou kovbojku. Rozhodně se z toho nehroutím, moč ani stolice mi neuniká, kalhotky jsou čisté.
Občas se stane, že jsem v jednom triku, v jedněch kalhotech, v jedný mikině i přes noc do druhého dne, takže ano, stane se to i kalhotkám, překvapivě 8o :mrgreen:
Jako ještě bych mohla ty kalhotky druhý den ráno hodit třeba do ohně nebo do popelnice a pak být celý den na ostro…Ale to mi nepřijde jako moc pohodlná (a koneckonců ani příliš hygienická) varianta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
však nejsme z cukru…To jste nikdy třeba netrempovaly?? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
16.9.19 13:58

„Erzika Erzika, mas naopak gatky“
„To jako kytkami dozadu?“
„Ne, posranym ven“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
16.9.19 14:02

Kalhotky měním každý den když mám plodné dny tak měním i 3× anebo nosím menstruační vložku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 14:08

8o Dva dny jedno prádlo? :zed: no fuj. Ani u chlapa bych tohle netolerovala. Vždycky si vezmu prádlo čisté ráno (na noc ho nepoužívám) a po koupání, takže během léta se třeba sprchuji třikrát denně, tzn. třikrát čisté prádlo.

• Citovat
  • Upravit
41209
16.9.19 14:12
@Anonymní píše:
8o Dva dny jedno prádlo? :zed: no fuj. Ani u chlapa bych tohle netolerovala. Vždycky si vezmu prádlo čisté ráno (na noc ho nepoužívám) a po koupání, takže během léta se třeba sprchuji třikrát denně, tzn. třikrát čisté prádlo.

tak to není ani ekologické, ekonomické a ani zdravé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
16.9.19 14:19
@Anonymní píše:

Ne dva, ale 4 :lol: potom už se to prádlo samo zvedne a odkráčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.9.19 14:30

Snad mi tady nechcete vyprávět že opravdu existují lidi, co si neberou čisté prádlo pravidelně 8o A @Keyllah co je na tom třikrát se v létě sprchovat? Já to dělám taky, přece se zpocená nebudu celý den v potu koupat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
16.9.19 14:38
@Safrik píše:
@Ekoman menis si spodni pradlo po 4 dnech? No to snad ne 8o

Viď? Tak často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek