Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pěkný večer všem ![]()
nevíte někdo, kde sehnat spodní kalhotky pro 21měsíční dítě? Konkrétně sháním typ jako je na obrázku. Nechci takové ty klasické jako jsou všude (FF, CA, HM…). Dneska jsem objížděla obchoďáky, ale nic jsem nesehnala. Na netu jsou všechno mnohem větší velikosti. Vzpomínám si, že kdysi jsem tady na emimi našla odkaz na stránky, kde tento druh kalhotek měli i v miniaturních velikostí, ale uložila jsem si ho tak důkladně, že ho nemohu najít a ani se nevzpomínám v jaké to bylo diskusi.
Děkuji ![]()
Nakupuji je v pepcovi.
Ale jestli budou splňovat tvé požadavky
.
@Kelsey píše:
Nakupuji je v pepcovi.
Ale jestli budou splňovat tvé požadavky.
díky, kouknu tam, tam jsem ještě nebyla ![]()
Já objednávám spodní prádlo v Nextu, jak pro kluka, tak teď i 18M holčičce, tak to zkoukni.
@Kotatko03 Tyhle kalhotky jsou uzasny. Dceri je kupuji odjakziva. Cena sice vyssi, ale vyplati se. Ja kupuju v jednom malym kramku u nas ve meste.
@Adelka951 píše:
Já objednávám spodní prádlo v Nextu, jak pro kluka, tak teď i 18M holčičce, tak to zkoukni.
díky ![]()
@qwenny píše:
@Kotatko03 Tyhle kalhotky jsou uzasny. Dceri je kupuji odjakziva. Cena sice vyssi, ale vyplati se. Ja kupuju v jednom malym kramku u nas ve meste.
mně se právě také zamlouvají, hlavně si říkám, že se snad nebudou zařezávat
náhodou ze západních čech nejsi?
Dcery 5r. a 8r.si rady vybírají samy už no. Jde jim o barvu a obrázek. Takže chodime po obchodech a mívají k tomu někdy i natelniky na zimu se hodí.
Menší má furt velikosti 2-3r. dítě. Taková drobná.
Pepco má co jsem viděla spíš klasickou výšku, tohle bych zkusila v kiku- tam bývají vyšší, pak CA mívá taky trojbalení těchto vyšších. Od jaké velikosti začínají ale nevím, dcera už je větší.
@Kelsey píše:
Dcery 5r. a 8r.si rady vybírají samy už no. Jde jim o barvu a obrázek. Takže chodime po obchodech a mívají k tomu někdy i natelniky na zimu se hodí.
Menší má furt velikosti 2-3r. dítě. Taková drobná.
Ona malá je právě taky drobek, dlouhá, ale tu prdku má maličkou, takže počítám, že bude problém velikost sehnat.
@Kotatko03 hodně malé seženeš v lindexu, malá je má nejraději, krásně jí sedí ![]()
@Markéta80 píše:
@Kotatko03 hodně malé seženeš v lindexu, malá je má nejraději, krásně jí sedí
díky ![]()
Jak už tu padlo, zkus kouknout i do nějakého místního malého obchůdku s mimi věcma, u nás jsem přesně takovýto styl viděla - pěkně ušité, z dobrého materiálu. Jsou samozřejmě dražší než Pepco a spol., ale kvalitou a vzhledem nesrovnatelné ![]()