Společná insolvence

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.20 18:22

Společná insolvence

Dobrý večer. Prosím anonym…Chtěla bych se zeptat s partnerem plánujeme příští rok svatbu. Jenže já i partner máme dluhy, když se vezmeme, byla by možnost podat žádost o společnou insolvenci? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5905
23.2.20 18:32

To můžeš ale k čemu ti to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
23.2.20 18:35
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Prosím anonym…Chtěla bych se zeptat s partnerem plánujeme příští rok svatbu. Jenže já i partner máme dluhy, když se vezmeme, byla by možnost podat žádost o společnou insolvenci? Děkuji :kytka:

Ano, byla.

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
23.2.20 18:41
@Anonymní píše:
Dobrý večer. Prosím anonym…Chtěla bych se zeptat s partnerem plánujeme příští rok svatbu. Jenže já i partner máme dluhy, když se vezmeme, byla by možnost podat žádost o společnou insolvenci? Děkuji :kytka:

A proč ty dluhy nesplácíte? Proč jste si ty dluhy udělali? Máte ty dluhy z doby než jste se potkali nebo jste si je udělali společně? Kolik dlužíte?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.20 18:52
@Pan Dan píše:
A proč ty dluhy nesplácíte? Proč jste si ty dluhy udělali? Máte ty dluhy z doby než jste se potkali nebo jste si je udělali společně? Kolik dlužíte?

Ano než jsme se potkali, u mě vznikly tak že jsem byla hloupě naivní a každému jsem pomáhala, známa měla ˇexekuci 3 děti a prosila mě jestli bych si nevzala půjčku, stim že to bude splácet, bohužel já naivní jsem neudělala žádnou smlouvu apod.. pak další známa potřebovala pomoci, pomohla jsem celkem hodněkrát, neměla jsem na splátky a kamarádky se odstěhovaly bůh vím kam.. Takže mi vznikla i exekuce.

• Citovat
  • Upravit
727
23.2.20 18:59
@Anonymní píše:

svatba bývá poměrně finančně náročný počin. Jestli to ní zahučí XY tisíc. Není lepší ty peníze použít na umoření dluhů? A pak se s čistým štítem vzít? Když sama říkáš, že jsi naivní, myslíš si, že jsi si vybrala správného partnera pro život, výchovu dětí a těžké chvíle, když už teď má exukuce na krku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
23.2.20 19:01
@Anonymní píše:
Ano než jsme se potkali, u mě vznikly tak že jsem byla hloupě naivní a každému jsem pomáhala, známa měla ˇexekuci 3 děti a prosila mě jestli bych si nevzala půjčku, stim že to bude splácet, bohužel já naivní jsem neudělala žádnou smlouvu apod.. pak další známa potřebovala pomoci, pomohla jsem celkem hodněkrát, neměla jsem na splátky a kamarádky se odstěhovaly bůh vím kam.. Takže mi vznikla i exekuce.

Každý člověk během života dostává rady a sbírá zkušenosti. Tohle je drahá zkušenost. Já totiž nejsem zastáncem osobních bankrotů. Z mého okolí, všichni co jsou v insolvenci jsou vesměs mladí, nezodpovědní co si nabrali půjčky a žili nad poměry. Já jsem si něčím podobným jako ty, i když v mnohem lehčí formě prošel v devatenácti, soudy, policie… Taky jsem chtěl pomoct. Držím palce!

• Citovat
  • Upravit
27550
23.2.20 19:08
@Michal1986 píše:
svatba bývá poměrně finančně náročný počin. Jestli to ní zahučí XY tisíc. Není lepší ty peníze použít na umoření dluhů? A pak se s čistým štítem vzít? Když sama říkáš, že jsi naivní, myslíš si, že jsi si vybrala správného partnera pro život, výchovu dětí a těžké chvíle, když už teď má exukuce na krku? :think:

proč by do toho mělo zahučet x tisíc??? na radnici se svědky z radnice a přes týden, prstýnky nejlacinější nebo žádný a jsi na pár korunách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat