Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak berušky, tady můžeme být pohromadě a v klídku…
Ahoj holky, mám takový dotaz! Dneska sem byla na kontrole u Dr. a ten mi potvrdil gestační váček v děloze, ale zatím bez plodu… Poslední menses byla 12.7.2013, mívala sem dost nepravidelné cykly, někdy až 35 dní, otěhotnění mohlo přijít kolem 29–31 července, možná až začátek srpna! Před týdnem v děloze nebylo vidět vůbec nic a dnes jak už sem psala… Myslíte si, že je ještě naděje, že se tam nakonec škvrně objeví??! o dva mimísky už sem přišla, s manželem si to moc přejeme, takže doufám, že se jedná o opožděné početí a že vše bude oukej… Díky, za každou odpověď, pa Miška
@Miška8439 naděje umíra poslední budu držet palečky
mohla jsi mit ovulaci pozdejc
a plod ješte neni videt kdy máš další KO?
@Miška8439 jak počítam mohla by jsi být cca 4-5 tyden a mě tam šlo něco videt až skoro v 6 tydnu a v 7 tydnu srdičko takže ještě musis chvilku počkat i když to čekání je vážně hrozný ![]()
@Miška8439 zatím se vůbec nestresuj. Já měla v pátém týdnu váček, v 6 stále bez srdíčka, to se objevilo až v 7. Na ten třetí ultrazvuk jsem šla jako na umučení /taky jsem si prošla potratem a tohle miminko je očekávané od roku 2004/, bála jsem se a zbytečně. Ještě je čas… hodně štěstíčka přeju ![]()
Příspěvek upraven 22.08.13 v 14:33
@Leninnka ahojky koukám že už se snažíte dlouho a ještě jsi měla dva potraty.je to hrozné ale naděje umira poslední a budu ti držet palečky ![]()
my jsme se začly snažit až tento měsic at mame děti pekně zasebou tak doufám že nebudeme muset dlouho čekat ![]()
Děkuji holky, já se pořád uklidńuji, spíše na to nemyslím, další kontrolu mám za týden, odebírají mi i krev a dost to sledují, kvůli těm potratům a tak… Vím že sem tam běžela rychle a zbytečně moc brzy, ale ono to ve finále zase až tak moc brzy nebylo, bylo to nějaký 38 den cyklu… No uvidíme ![]()
@xenaR Ahojky no není to procházka růžovou zahradou, ale co bychom nevytrpěly pro ty naše miláčky prťavoučký viď??
@Miška8439 Zlato pokud míváš cykly i 35 dní, tak jsi tam šla vlastně 3 dny po vynechání tak to bylo celkem brzy, já bych ještě počkala a nezoufala, jakmile tam je Gestační váček prďolka se Ti v něm určitě ukáže… Dlabej vitamíny a uvidíš.. Hlavně se šetři, držím pěstičky ať vše dobře dopadne
@Miška8439 taky si myslím, že to bylo brzo, vydrž a budu držet palečky, aby ses dočkala a uviděla ho
a jak ti brali krev řekli ti výsledky??
Výsledky mi neřekli, tedy já sem si tam nevolala, nechci se více stresovat, uvidím za týden… Máte pravdu, šla sem tam brzy, sem nedočkavka
… Díky moc, určitě dám vědět jak dopadne kontrola, pan doktor mi řekl, že mám být hodná holka a že uvidíme co se z toho vyvrbí
… Budeme doufat
… ![]()
@Miška8439 já bych to nevydržela já bych si tam zavolala… ale každopádně hodná holka buď a pak nám dej pěkně vědět..
@Miška8439 taky bych to nevydržela, navíc si myslím, že se stresuješ více když to nevíš… raději bych věděla, zda tam mimi je či ne…