Společné bydlení po roce vztahu

Anonymní
19.5.25 06:42

Společne bydleni po roce vztahu

Ahoj, jsme s přítelem víc jak rok. Oba mame děti a ja už bych náš vztah chtěls posunout. Bydlíme od sebe cca hodinu cestu i tak se vidíme 3×-4× týdne, ale ja uz bych chtěla at společně spolu bydlíme. Uz me trochu unavuje se domlouvat kdy se uvidíme a plánovat to. On mi řekl ze at jeste počkáme třeba do konce roku. Ja ho chápu protože by musel změnit pracovni místo a nebo dojíždět. Ja nevím, nechci na něj tlačit, ale bojím se ze co když to tak nebude a pak uz nebude chtít

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4938
19.5.25 06:43
@Anonymní píše: Více

A proč mate takový nutkání spolu žít. Většinu vztahu to zničí..není lepší to co máte teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 06:55

Je mi 35 let a rada bych měla normální vztah se vším všudy :wink:

• Citovat
  • Upravit
53190
19.5.25 06:56

A jak to plánujete s přesunem dětí - tvůj ex a jeho ex se stěhováním souhlasí? Jeden nebo oba z vás budete muset změnit dětem školky/školy/okruh přátel? Není to v tomto případě dost sobecké rozhodnutí, když se takhle zvládáte v pohodě vídat 3-4× týdně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.5.25 06:57

„Normální“ vztah nikdy mít nebudete, vždy budete patchworková rodina a aby tohle fungovalo, je potřeba brát nejvíc ohledy na vaše děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
19.5.25 07:00

A ty se nemuzes prestehovat k nemu? Proc by musel chlap? Neni dulezitejsi prace chlapa, ktery tu rodinu z vetsi casti bude zivit, aby si ji udrzel? Nebo to je tim, ze mas vetsi byt ty?
Krome toho, ze jednem detem se zrusi dosavadni skolky/skolky, ztrati kamarady…
Jako asi si casem najdou nove, ale i tak. Je to těžké rozhodnuti, deti by s tim taky mely souhlasit. Pokud jste si jisti, ze jste nasli presne toho partnera, ktereho hledate. Jenze, cim si clovek muze byt jistej…jen tim, ze jednou umre.

Příspěvek upraven 19.05.25 v 07:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
19.5.25 07:01

A jeho deti nebudou muset dojizdet?
A proc se tedy neprestehujes ty za nim, když chceš, abyste bydleli spolu.
A jinak se mu nedivím, taky bych se kvuli znamosti jako detna nestehovala, pouze kvuli detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
19.5.25 07:15

A proč se nepřestěhuješ ty k němu? Proč by měl dojíždět on a měnit práci, když stěhovat se chceš ty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4938
19.5.25 07:18

Však už asi byl když máte dítě..a jak dopadl?

Není toto lepší, klidnější, jistější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
19.5.25 07:56

Takže po roce vztahu, pár schůzkách týdně a hodinové vzdálenosti už tě „unavuje plánovat“, tak bys to ráda celé přeskládala.. děti neřešíš, jen „já, já, já“. :roll:
A co ty děti, mají střídavou péči? Souhlasí s tím i druhé polovičky, že je plánuješ přesunout/druhá strana od přítele taktéž případně?, souhlasí děcka s tím, že se najednou budou dělit o prostor, rodiče i sourozence, které neznají? Máš pro ně připravené pokojíky, anebo se to vyřeší karimatkou v obýváku? :roll:
A přítel, který by kvůli tomu měl změnit práci nebo dojíždět, není to nesmyslné? Proč neuvažuješ o změně ty hm?

Možná je dobře, že chce ještě počkat, protože zatím jediný, kdo tu myslí na víc věcí než na než sebe, je on. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.25 07:57

Pro upřesnění: jeho dítě bydlí ve městě jako já, takže by ho měl častěji. Ja mam svůj byt a on ma byt v pronájmu. Jeho firma sídlí v mém městě ted je na detašovaném pracovišti a ja mam svoji práci v mém městě takže je nesmysl abych se stěhovala ja.

• Citovat
  • Upravit
6363
19.5.25 08:03

To jsi mohla napsat v uvodu a nemusela to byt takova diskuze. Ano takto to dava vetsi smysl, aby se prestehoval pritel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
19.5.25 08:08

Tak to si asi měla napsat hned, takhle se mi všem těm náhodám nechce moc věřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
19.5.25 08:33

Tak jestli se obávas toho že pokud se teď nesestehujete tak později už chlap nebude chtít tak to je skutečně stabilní a v pořádku vztah🙄
Nevím kam se zenes…trochu ohledu na děti by fakt neskodilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
19.5.25 09:00

Tak vše změn ty a přestěhuj se k němu ne? Oba máte děti, jak by to bylo s nima? On je má ve střídavce? Nebo jen na víkendy? A ty? V tomhle případě se mu nedivím, taky bych se nikam nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí