Společnost URP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4704
12.3.12 20:24

společnost URP

Neznáte někdo tuhle společnost. Tak nějak jsem proštudovala jejich stránky ale nikde žádné reference. Mám nabídku práce a tak se ptám než si domluvím schůzku. Diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
441
13.3.12 01:32

kamarádka tam pracovala, volala lidem a cpala jim paušály a za to měla provize
jinak si myslím, že dávaj pouze smlouvu o provedení práce
jinak nevím co tě konkrétně zajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
13.3.12 08:42

Slibuji určité vydělky tak jestli firma peníze vyplácela v pořádku a i přistup firy jestli byl ok. Chci zatím něco kde se ujmu než pujdu znovu na rd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
13.3.12 11:52

No slibovat můžou, peníze byly vypláceny peridicky, ale né vždy tam dostávali prémie, které jim náleželi. Já osobně bych do toho nešla, ale pokud ti daj smlouvu a né jenom provedení práce tak na ten rok nevidím problém. Taky v této firmě záleží jestli si pouhý pěšák nebo jsi na lepším postu. A taky za pohovor nic nedáš, ale pamatuj, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattaa
21.2.13 07:38

Ahoj, nastoupila si do spol. URP? jaké to tam je? Mám také nabídku práce a uvítám všechny zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Kalo
3.5.13 05:48

URP.Hotline

Je to společnost která prazentuje neveřejné tarify-zatím-Není na tom nic špatného, ale!
Dají vám DPP a to na rok. Prosadit si HPP není nereálné, ale vzhledem k tomu, že jste závislí na počtu uzavřených smluv a to uzavřených bez toho aby je někdo stornoval či vrátil tak je vize HPP poměrně nereálná.3 smlouvy denně=v ideálním případě vše OK a v případě, že jste na 50ti % uzavřených smluv tak je HPP reálný.
Takže jinými slovy:Vyčůranost, nejistota stálé výše platu a v podstatě pořád jednou nohou na ulici.

• Citovat
  • Upravit
1
19.7.13 13:49

Zdravim vsechny tady v diskuzi. Minuly tyden jsem nastoupila v liberci ke spolecnosti URP. Je to nejhorsi spolecnost u ktere jsem kdy pracovala. Nejen ze ve smlouve jsou takove podrazy, ale i pristup nadrizenych k pracovnikum je tak hnusny, ze se mi z toh. o chce fakt zvracet. V liberci se stridaj lidi u tehle “spolecnosti“ kazdy tyden. A kdyz nahodou clovek neudela ani jednu smlouvu tak leti na hodinu. Praci v URP? Dekuji, vice uz nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.8.14 15:29

Bola som na pohovor a zaráža ma, že nechcú povedat o fix. plate. Hlavne, že na inzeráte majú HPP fix. plat a prémie, bonusy, stravné lístky. Ja rozumiem ale ak je fix. plat a od toho prémie. Nemáte niekto skúsenosť? Mne príde, že sa tam musia menit ludia a čo nie je podla mna dobré. ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.2.15 13:15

K URP mohu říci jen to, že zásadně neplní své sliby, slibují za nabrané smlouvy nesplnitelné a co se pracovních smluv týká, je to na kontrolu Źivnostenského i Finančního úřadu, takový novodobý švarc systém. Hlavně tam pracují divní lidé, kterými se obklopuje arogantní a vyčůraný majitel firmy, na toho si dejte obvzášť pozor, upozornila mě na něj kolegyně, která už odešla je to takový slizoun, patolízal a podvodníček a na výpovědi používá praktiky, které by prý zasloužily žalobu u soudu. Silná káva je i manažerka HR a ekonom. Fakt silnej tým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat