Společný spánek v posteli – argumenty pro rodinu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.1.26 13:52

Společný spánek v posteli - argumenty pro rodinu

Holky, můžete mi prosím říct, co říkáte rodine, kterým se nelíbí, že spíte společně s dítětem? Jasne, je jim po tom velké nic, ale nebaví mě to neustále dokola poslouchat, ze bych to dělat neměla a potřebovala bych tchyni umlčet, zvláště když ona mela vsechny deti na UM a budily se max 1 za noc, tak o to vic to pro ni je nepochopitelne. Me teda nijak nevadi, ze mam maleho v posteli, driv nebo pozdeji se osamostatni, ale v planu to taky nebylo, byla snaha o spaní v postýlce ale při každém přesunu byl okamžitě vzhůru a koji se pomalu co 30 minut.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76238
14.1.26 14:00
@Anonymní píše: Více

co říct? že je jí po tom h.ovno, jak píšeš,
ale někdo jí to musel povědět, pokud s vámi tchýně nespí, takže bych komunikovala tím směrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.1.26 14:01

Protože společné spaní je dobré na psychiku a pohodu miminka, a je už vědecky prokázáno. Pokud to vyhovuje Tobě, tak je to v pořádku :hug:
Se mnou děti spaly ještě nedávno, syn skoro 6 a dcera skoro 8, až se mi po tom stejská, že se ke mě nikdo nepřicucává :mrgreen: každé dítě dozraje a odpadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.1.26 14:05

Ahoj, druhý syn spí také se mnou, přítel to neustále komentuje, jak je to špatně, mě to vyhovuje, syn se kojí jak a kdy chce, je klidný, občas rozhodí ručičky, když má divoký sen, ale hned se uklidní a prakticky u něj neznám noční běsy nebo pláč, tak jako se mi budil starší v postýlce. Navíc se u mě hezky hřeje :D Neměnila bych, občas je teda složitý se k němu vejít, ale dá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
14.1.26 14:09

Umlcis ji tak, že ji jasně rázně řekneš že je to vaše dítě a budete spát jak uznáte za vhodné a další řeči na toto téma budeš reagovat opět stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8404
14.1.26 14:12

Jak? Nevysvětlovala bych absolutně NIC. A proč? Protože nejsi POVINNA cokoliv vysvětlovat a je úplně jedno kdo se tě ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
14.1.26 14:16

Začni jí kecat do vaření a domácnosti. :mrgreen:
Ono ji to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
14.1.26 14:16

Spíme všichni v jedné posteli. Mám to tak ráda a nikomu to neříkám. Nám to nevadí. Jednou také přijde čas kdy tam syn nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
14.1.26 14:22

Mně spalo dítě v posteli od porodnice už před 25 lety :-)
U posledního už jsem se nenamáhala tu postýlku ani pořizovat.
Neříkala jsem nic. Maximálně že je to naše rozhodnutí a naše výchova.
A každý má nějaký názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10043
14.1.26 14:24
@Janli píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
14.1.26 14:30

Je ji do toho prd. slusne ji posli do haje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
14.1.26 14:33

Já spala s rodičema v posteli už před 30 lety.

Vůbec nic jí nevysvětluj – jen jí tím dáš další prostor s Tebou argumentovat a dohadovat se.

A řekni manželovi, ať okamžitě kouká svojí matku srovnat🤨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30302
14.1.26 14:39
@Anonymní píše: Více

Neřešit to s nimi. Marně přemýšlím, jestli někdo věděl o tom, že děti spí s námi. Postýlku měly - sloužila většinu noci jako ohrádka, aby nespadly a tím to haslo. Někdy v postýlce nějakou část noci strávily, někdy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
14.1.26 14:43
@Aspera píše: Více

přesně, tady někdo tchýni hlásí každý prd, a tak potom tchýně řeší každý prd - takže jak jsem psala, jít po příčině, kdo všechno vyžvaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.26 14:49

@stinga Pátrání po příčině 😂 hele nejedna se o vraždu jo🙈 ona se mě ptala už před pár měsíci, jak spi malý v noci a tak jsem ji řekla, že je vzhůru co chvíli a tak jsem si ho vzala do postele, at se oba lépe vyspíme.. to, ze z toho udela neco, co bude kazdou návštěvu resit, jsem netušila.. vymyslet si, ze spi spokojene v postýlce jsem nechtela 😀

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510