Spolubydlící krade

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.23 15:19

Spolubydlící krade

Zdravím :) žijeme se spolubydlícím v rodinném domě. Původně jsme ho brali za kamaráda ale ukázalo se, že se jedná o člověka, na kterého to nejošklivější slovo neexistuje. Dům není nějak rozdělený. Žijeme s ním prostě společně. Před půl rokem se začalo ztrácet pár “drobností”. Dva kusy oblečení, nějaká kosmetika. Taky mi zmizeli z mého vlastního pokoje peníze. Ty samozřejmě nebyly na očích. No a dopadlo to tak, že se ztratili boty. Jí nám jídlo, které si koupíme. Nepomáhá absolutně nic a nemám ani důkazy. Co vím je to, že to krade on. Zní to divně, proč by chlap kradl dámské věci ale vysvětlení k tomu je. Navíc je to opravdu zmetek a je schopen okrást i kamaráda a ze své matky vytahal uz statisíce. Samozřejmě už řešíme stěhování, jenže to není taky hned a já už jsem vážně bezradná. Celkově je to “psycho” a není to jen o tomhle. Je to psychicky náročné a já už vážně nevím, co dělat. Prosím dokud se neodstěhujeme, nenapadá Vás něco? Například koupě kamer? Pokud by je nenašel a taky je neukradl :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115624
1.8.23 15:20

A ten dům je tvůj nebo jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.23 15:20

@aiwwa ani jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115624
1.8.23 15:21
@neliiii83 píše:
@aiwwa ani jednoho.

A proč s ním bydlíš? ˇAt se odstěhuje. Nebo ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
1.8.23 15:21
@Anonymní píše:
Zdravím :) žijeme se spolubydlícím v rodinném domě. Původně jsme ho brali za kamaráda ale ukázalo se, že se jedná o člověka, na kterého to nejošklivější slovo neexistuje. Dům není nějak rozdělený. Žijeme s ním prostě společně. Před půl rokem se začalo ztrácet pár “drobností”. Dva kusy oblečení, nějaká kosmetika. Taky mi zmizeli z mého vlastního pokoje peníze. Ty samozřejmě nebyly na očích. No a dopadlo to tak, že se ztratili boty. Jí nám jídlo, které si koupíme. Nepomáhá absolutně nic a nemám ani důkazy. Co vím je to, že to krade on. Zní to divně, proč by chlap kradl dámské věci ale vysvětlení k tomu je. Navíc je to opravdu zmetek a je schopen okrást i kamaráda a ze své matky vytahal uz statisíce. Samozřejmě už řešíme stěhování, jenže to není taky hned a já už jsem vážně bezradná. Celkově je to “psycho” a není to jen o tomhle. Je to psychicky náročné a já už vážně nevím, co dělat. Prosím dokud se neodstěhujeme, nenapadá Vás něco? Například koupě kamer? Pokud by je nenašel a taky je neukradl :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:23

@aiwwa myslím, že jsem se jasně vyjádřila o stěhování :D

• Citovat
  • Upravit
115624
1.8.23 15:23
@Anonymní píše:
@aiwwa myslím, že jsem se jasně vyjádřila o stěhování :D

a co teda chceš poradit? bež na policii, co jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
1.8.23 15:28

Promluv s majitelem baráku :)

A kámošovi řekni, že to víš a že jste si tam dali kamery ( for fun).

Příspěvek upraven 01.08.23 v 15:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.8.23 15:29

Spolubydlení se smažkou je vždy problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35500
1.8.23 15:32

Zamykej si pokoj a dávej si všechny věci tam, ideálně včetně jídla. Sehnala bych si třeba malou ledničku za odvoz nebo pár stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2581
1.8.23 15:33

Majiteli řekni, že spolubydlící krade a že jestli s tím nehodlá nic dělat, odstěhujete se vy. Je v jeho zájmu ho vyrazit. Pochybuju, že si ho tam nechá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:34

@DanielaD on smažka právě není. Je to jen člověk, kterej nemá ani korunu ale chlastání první ligu :D naštěstí se má proč litovat, je totiž nemocnej. Ale invalidní důchod si do teď nebyl schopnej vyřídit

• Citovat
  • Upravit
11784
1.8.23 15:35

Počítám že máte každý svůj pokoj…tak si všechny věci davat do svého pokoje a zamykat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:36

@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícího :palec: spíš by mě zajímalo, pokud by důkaz byl na kameře, jestli by se s tím už dalo pracovat třeba na té polici.

• Citovat
  • Upravit
Stará známá
1.8.23 15:38
@Anonymní píše:
@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícího

V tom pripade jen najit jine bydleni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie