Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@neliiii83 píše:
@aiwwa ani jednoho.
A proč s ním bydlíš? ˇAt se odstěhuje. Nebo ty.
@Anonymní píše:
Zdravímžijeme se spolubydlícím v rodinném domě. Původně jsme ho brali za kamaráda ale ukázalo se, že se jedná o člověka, na kterého to nejošklivější slovo neexistuje. Dům není nějak rozdělený. Žijeme s ním prostě společně. Před půl rokem se začalo ztrácet pár “drobností”. Dva kusy oblečení, nějaká kosmetika. Taky mi zmizeli z mého vlastního pokoje peníze. Ty samozřejmě nebyly na očích. No a dopadlo to tak, že se ztratili boty. Jí nám jídlo, které si koupíme. Nepomáhá absolutně nic a nemám ani důkazy. Co vím je to, že to krade on. Zní to divně, proč by chlap kradl dámské věci ale vysvětlení k tomu je. Navíc je to opravdu zmetek a je schopen okrást i kamaráda a ze své matky vytahal uz statisíce. Samozřejmě už řešíme stěhování, jenže to není taky hned a já už jsem vážně bezradná. Celkově je to “psycho” a není to jen o tomhle. Je to psychicky náročné a já už vážně nevím, co dělat. Prosím dokud se neodstěhujeme, nenapadá Vás něco? Například koupě kamer? Pokud by je nenašel a taky je neukradl
@Anonymní píše:
@aiwwa myslím, že jsem se jasně vyjádřila o stěhování
a co teda chceš poradit? bež na policii, co jiného.
Promluv s majitelem baráku ![]()
A kámošovi řekni, že to víš a že jste si tam dali kamery ( for fun).
Příspěvek upraven 01.08.23 v 15:29
Zamykej si pokoj a dávej si všechny věci tam, ideálně včetně jídla. Sehnala bych si třeba malou ledničku za odvoz nebo pár stovek.
Majiteli řekni, že spolubydlící krade a že jestli s tím nehodlá nic dělat, odstěhujete se vy. Je v jeho zájmu ho vyrazit. Pochybuju, že si ho tam nechá.
@DanielaD on smažka právě není. Je to jen člověk, kterej nemá ani korunu ale chlastání první ligu
naštěstí se má proč litovat, je totiž nemocnej. Ale invalidní důchod si do teď nebyl schopnej vyřídit
Počítám že máte každý svůj pokoj…tak si všechny věci davat do svého pokoje a zamykat…
@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícího
spíš by mě zajímalo, pokud by důkaz byl na kameře, jestli by se s tím už dalo pracovat třeba na té polici.
@Anonymní píše:
@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícího
V tom pripade jen najit jine bydleni
Zdravím
žijeme se spolubydlícím v rodinném domě. Původně jsme ho brali za kamaráda ale ukázalo se, že se jedná o člověka, na kterého to nejošklivější slovo neexistuje. Dům není nějak rozdělený. Žijeme s ním prostě společně. Před půl rokem se začalo ztrácet pár “drobností”. Dva kusy oblečení, nějaká kosmetika. Taky mi zmizeli z mého vlastního pokoje peníze. Ty samozřejmě nebyly na očích. No a dopadlo to tak, že se ztratili boty. Jí nám jídlo, které si koupíme. Nepomáhá absolutně nic a nemám ani důkazy. Co vím je to, že to krade on. Zní to divně, proč by chlap kradl dámské věci ale vysvětlení k tomu je. Navíc je to opravdu zmetek a je schopen okrást i kamaráda a ze své matky vytahal uz statisíce. Samozřejmě už řešíme stěhování, jenže to není taky hned a já už jsem vážně bezradná. Celkově je to “psycho” a není to jen o tomhle. Je to psychicky náročné a já už vážně nevím, co dělat. Prosím dokud se neodstěhujeme, nenapadá Vás něco? Například koupě kamer? Pokud by je nenašel a taky je neukradl