Spolubydlící krade

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
1.8.23 16:07
@Anonymní píše:
@DanielaD když mi nemáte co poradit, tak reagovat nemusíte. Já se ptám na to, zda se s tím dá něco dělat. To je celé :)

musíte si to vyřešit mezi sebou
zamykej co zamknout jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
1.8.23 16:24
@Anonymní píše:
Zdravím :) žijeme se spolubydlícím v rodinném domě. Původně jsme ho brali za kamaráda ale ukázalo se, že se jedná o člověka, na kterého to nejošklivější slovo neexistuje. Dům není nějak rozdělený. Žijeme s ním prostě společně. Před půl rokem se začalo ztrácet pár “drobností”. Dva kusy oblečení, nějaká kosmetika. Taky mi zmizeli z mého vlastního pokoje peníze. Ty samozřejmě nebyly na očích. No a dopadlo to tak, že se ztratili boty. Jí nám jídlo, které si koupíme. Nepomáhá absolutně nic a nemám ani důkazy. Co vím je to, že to krade on. Zní to divně, proč by chlap kradl dámské věci ale vysvětlení k tomu je. Navíc je to opravdu zmetek a je schopen okrást i kamaráda a ze své matky vytahal uz statisíce. Samozřejmě už řešíme stěhování, jenže to není taky hned a já už jsem vážně bezradná. Celkově je to “psycho” a není to jen o tomhle. Je to psychicky náročné a já už vážně nevím, co dělat. Prosím dokud se neodstěhujeme, nenapadá Vás něco? Například koupě kamer? Pokud by je nenašel a taky je neukradl :zed:

Jedině si vše zamknout do pokoje, a urychlit stěhování. Někam narafičit kameru, by taky asi nebylo marný. Pak to ukázat majiteli, atˇví, co má v baráku, a proč se stěhujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3527
2.8.23 09:23

Zamykat pokoj a jídlo, o kterém vím, že krade, bych mu hezky dochutila projímadlem :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
2.8.23 14:45
@Anonymní píše:
@DanielaD nezlobte se na mě ale pro to sem píšu, aby mi někdo poradil 8o :D

Vždyť ti poradili. Všechno si zamykat ve svém pokoji, pořídit si tam i vlastní ledničku. Policie takové prkotiny, že ti ukradl jogurt nebo i boty, řešit nebude, i kdybys to měla nahrané na kameře. A odstěhovat se jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný